.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Kalimero
Text: Neee, to jim nedělejte, nehledejte je podle IP, oni neví že je podle IP můžete vyhledat, oni si ten návod na hack přečetli na návodu. A nebo ví co je IP, ale mysleli si že když to udělají za potlesku kamarádů v učebně, že se to nikdo nedoví.
A nedávejte na ně trestí oznámení, dyť se budou celej týden strachovat, že budou muset jít s maminkou a tatínkem na policii.
Dyť před pár dny byly ještě tak moc coooool :)
Jen do nich, udělat mi to na mých stránkách, udělám to.

Jedna věc je protestovat proti Špatným zákonům (s tím snad souhlasíme všichni), druhá je se někomu vnucovat. Toto není cesta. 100x lépe by udělali, kdyby vám zaslali mail, zda byste na webu nehodily o petici info. To by ale nebylo tak cool, co děcka?

A ten komentář od otazníka, o tom jak si žijeme v evropě a že si nezasloužíme svobodu....chlapče, ne všichni jsou tak tupí pokrytci. Spousta lidí je za takovej život vděčná, věčně si nestěžuje u piva a zná váhu problémů, který řeší.
Spíš se zamysli nad sebou, jak krátkozrace hážeš všechny do jednoho pytle, jak odsuzuješ bez sebemenší znalosti. Nejsi o nic lepší, než lidi, který rádoby napravuješ.

Řekni mi jedinej důvod, co tady ta akce měla? Řekni mi jak ubohý hacknutí stránek prospěje problému s danými zákony? Jak hacknutí stránek řekne lidem, co mají dělat proti hladomoru v Africe :) Je to směšný hloupý postoj, kde je cílem se jen zviditelnit. Problémy se řeší uplně jinak. Ne u piva, ne hackováním nezúčastněných webů.
Kontaktní údaje