.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv .. |
Tak, a je to tu. Niekedy v tejto dobe mal podľa novoročných plánov byť na svete Fallout: Mutants Rising. Lenže... Oficiálna stránka, rovnako ako NMA informujú o ďalšom odložení projektu. Tvorcovia sa ešte pokúsia takmer hotový MR dopilovať, aby naplnili vysoké očakávania Fallout komunity. Na tento účel sa k nim pridal Ardent, modder ktorý má na konte podarený "Ardent´s Fallout 2 Mod".
Nový dátum vydania zatiaľ nebol stanovený. A ako obvykle, novinku sprevádzajú aj čerstvé artworky: jeden poster a ukážka karmického titulu, a tri nové screeny, ktoré ukazujú návštevu u nájazdníkov a akési post-apo MMA.
Ostáva len dúfať, že čakanie na Mutants Rising nebude príliš dlhé.Autor: Paja | Odesláno: 13:11, 11.6.2010 | ID: 5161be | Nahlásit Vaultmasterům |
Dobře Hellbilly! V přehršli F:NV vítaná změna. (Ne, že by Smejki nedělal dobré recenze, jen na mojí sestavě nerozjedu F3 a pokračování, takže mě až tak neláká koukání na screeny ;) ) | |||
Autor: Hellbilly | Odesláno: 13:54, 11.6.2010 | ID: 32b55e | Nahlásit Vaultmasterům |
Ďakujem za pochvalu. Tiež som si všimol, že som trošku narušil Smejkiho hegemóniu noviniek o F:NV :D | |||
Autor: toudi | Odesláno: 15:30, 11.6.2010 | ID: 3290ac | Nahlásit Vaultmasterům |
pekne citanie ;-) ale ma dojem, ze je naozaj nieco pravdy hlaske, ze bud Fallout hras, ale ak raz zacnes rypat do jeho uprav, uz ho nikdy "len" ako hru nebudes vnimat, lebo prva vec, co ma napadla po pozreti obrazkov bola- boze moj, tolko neprekreslenych textur do cestiny ::wall bash | |||
Autor: TyfuZ | Odesláno: 15:33, 11.6.2010 | ID: 700c84 | Nahlásit Vaultmasterům |
toudi: upřímně si nedovedu moc představit, že tom všem skriptování bych si někdy zahrál F2 či nějaký mód:) Jednou se ale odhodlám, doufám... :) | |||
Autor: smejki - Hellbilly | Odesláno: 15:35, 11.6.2010 | ID: 513b0a | Nahlásit Vaultmasterům |
jen tak dál. mě modifikace příliš nezajímají, takže to rád nechávám na jiných. | |||
Autor: JaW | Odesláno: 15:59, 11.6.2010 | ID: 602eca | Nahlásit Vaultmasterům |
Já například můžu hrát Fo2 jenom v angličtině, protože bych na 100% došel k tomu, že začnu opravovat chyby a nikdy to nedohraju 8-) | |||
Autor: Ještěr | Odesláno: 20:15, 11.6.2010 | ID: 430b0a | Nahlásit Vaultmasterům |
Hrál Fallouta naposledy v roce 2004. | |||
Autor: gogolak | Odesláno: 10:29, 12.6.2010 | ID: 61403c | Nahlásit Vaultmasterům |
Vypadá to hodně dobře, hlavně ty nové objekty. Nejvíc mě dostaly ty nahé ženské na podlaze, ale povedlo se jim toho víc. Jako by to součástí té grafiky bylo odjakživa... Snad už to brzy pustí do světa. Teď už by byla škoda, kdyby to na něčem ztroskotalo, když je to téměř hotové. |