.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv .. |
Nabitý týden v našem vaultu! Pátého října proběhl Pesusův pražský perverz, tedy setkání fanoušků Falloutu, postapokalyptiky a Vaultu šílené brahmíny, spojené s oslavami Aranelčiných narozenin. Další info, fotky a žádanka o uvolnění ze služby za účel účasti na další akci zde. Hned na druhý den, šestého desátý, se konal další Brnosraz, tedy tatáž akce v jiném osazenstvu, navíc spojená s jinými oslavami narozenin (mých). No a 7. 10. svolal Slezský falloutí sraz do Ostravy Necro. Sice dorazil jen Jarkeld a Javor, ale z tohoto srazu aspoň je kvalitní výstup. Aby tato aktuálka nebyla příliš krátká, tak ještě přidám poznámku, že o víkendu jsem se potloukal kolem Jaslovských Bohunic s radiometrem a musím fallouťáky toužící po ozáření zklamat, nejvíc jsem tam svítil já sám, přirozené pozadí si jen tak občas škrtlo. No a na úplný závěr přidám nějaké fotky z templářské operace Lomená skála jako navnadění případných zájemců o socializaci či nějaké to hraní na postapo.
Autor: valcik | Odesláno: 13:05, 11.10.2010 | ID: 7fec2a | Nahlásit Vaultmasterům |
..do Jaslovských by som sa bez dozimetra neodvážil - myslel som, že tam po tej havárii zo sedemdesiatehosiedmeho ešte stále nejaká radiácia zostala. Zdá sa ale, že technici si dali záležať a poriadne to tam po sebe upratali. | |||
Autor: chekotay | Odesláno: 14:24, 11.10.2010 | ID: 32910e | Nahlásit Vaultmasterům |
Já se radiace moc nebojím, já bydlím na Ostravsku-Karvinsku. :o) | |||
Autor: Voo | Odesláno: 14:36, 11.10.2010 | ID: 7f4f8a | Nahlásit Vaultmasterům |
RE:Ostravskej hřebec xD ozáření nebo rakovina.. my sme jedna rodina. | |||
Autor: Amaroun | Odesláno: 12:29, 12.10.2010 | ID: 6f994a | Nahlásit Vaultmasterům |
Celej ten vylet do Chernobylu je nadhernej v tom ze schytas min ozareni nez kdyz vlezes pod rentgen :D .. huraaa hned bych tam jel ( ale do Cervneyho lesa te pry nepusti :( ) | |||
Autor: chekotay | Odesláno: 17:39, 12.10.2010 | ID: 6f99ae | Nahlásit Vaultmasterům |
Co to je za poruchu psát Černobyl s "Ch"? | |||
Autor: Amaroun | Odesláno: 17:57, 12.10.2010 | ID: 6f994a | Nahlásit Vaultmasterům |
Jestli ti vadi ze to pisu v anglickem jazyce tak rekni :-) ( zhlediska prebirani slov to v dnesni dobe povazuju za docela normalni, pokud se nejde do extremu ), ale povazovat to ihned za poruchu ? :-D | |||
Autor: valcik | Odesláno: 18:02, 12.10.2010 | ID: 7fec2a | Nahlásit Vaultmasterům |
Na Černobyľ bacha, sarkofág sa rozpadá, pretože bol navrhnutý na 30-ročné obdobie; ale vláda nemá financie na obnovu. Bude tam asi pekne horko! :-))) | |||
Autor: smejki | Odesláno: 18:59, 12.10.2010 | ID: 513b6e | Nahlásit Vaultmasterům |
chápu, že píšeš anglicky anglická slova, ale ruská? | |||
Autor: chekotay | Odesláno: 20:40, 12.10.2010 | ID: 32910e | Nahlásit Vaultmasterům |
No právě toto je docela velký extrém. Černobýl je totiž české slovo. :o) Valcik: EU do toho pere těžké miliardy euro, tak snad se podaří... | |||
Autor: Amaroun | Odesláno: 21:23, 12.10.2010 | ID: 6f994a | Nahlásit Vaultmasterům |
Pro jistotu jsem poslal email do Ústavu pro jazyk český, jestli psát Černobyl Chernobyl není hrubka ... Doufám že mi odpoví, dokud je toto téma aktuální | |||
Autor: Sybrakos aka Henry | Odesláno: 12:57, 14.10.2010 | ID: 41d2ee | Nahlásit Vaultmasterům |
"Socializaci?" Cheky, jak tě u Alláha tohle slovo napadlo :-D | |||
Autor: Viky | Odesláno: 21:13, 15.10.2010 | ID: 42487c | Nahlásit Vaultmasterům |
Sybryku, sem tam na něj člověk narazí.. http://cs.wikipedia.org/wiki/Socializace | |||
Autor: Viky | Odesláno: 21:13, 15.10.2010 | ID: 42487c | Nahlásit Vaultmasterům |
Omluva za překlep. ::stydící se smajl:: | |||
Autor: Amaroun | Odesláno: 17:45, 17.10.2010 | ID: 6f994a | Nahlásit Vaultmasterům |
Jak to u velke A'Tuin tohle slovo mohlo napadnout wikipedii ? |