.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv .. |
Malou lekci z historie prvních Falloutů, povídání o tom, co dělá Fallout Falloutem, proč dopadl Fallout 3 od Bethesdy tak, jak dopadl, jak na tom je nový New Vegas a mnoho dalšího vám přehledně vysvětlí Dan Vávra ve svém článku "Fallout - legenda pokračuje".
"Pod recenzí Fallout: New Vegas se nám rozpoutala vášnivá diskuse mezi zastánci prvních dvou dílů, obhájci Falloutu 3 a kritiků New Vegas. Čekal jsem to, takže je na čase oprášit vzpomínky a připomenout všem, kteří se s fenoménem Fallout seznámili teprve prostřednictvím třetího dílu, o čem vlastně ty staré hry byly. Možná pak někteří pochopí, proč hráči originálů odsuzují Fallout 3 téměř jako kacířskou blasfémii. Čím se tedy vlastně Fallout zapsal do dějin? Proč na něj tolik hráčů nedá dopustit a proč ti samí lidé nemůžou vystát „pokračování“ od Bethesdy?"
Na takovéto otevřeně kritické články nejsou čtenáři na Tiscali Games moc zvyklí, takže si myslím, že ho bude několik místních lidiček hodně těžko rozdýchávat. Celý článek si můžete přečíst tady.
Autor: smejki | Odesláno: 23:14, 23.10.2010 | ID: 513b6e | Nahlásit Vaultmasterům |
<3 | |||
Autor: chekotay | Odesláno: 09:26, 24.10.2010 | ID: 32910e | Nahlásit Vaultmasterům |
Bože, to jsou boty! Ou ou ou! Když odhlédnu od faktu, že autor očividně hrál staré fallouty před drahnou dobou a poněkud mu splývají a že neumí vybrat doprovodné obrázky, zbývá ještě si povzdechnout "Ach ten češtin!" a zkusit odhadnout, jak měl vlastně celý článek končit, neboť ukončený není. A poznámka na závěr: "Zdroj: Madbrahming", to je výsměch nebo co? | |||
Autor: chekotay | Odesláno: 09:26, 24.10.2010 | ID: 32910e | Nahlásit Vaultmasterům |
No ale je to lepší, než jsem čekal, to zase jo. | |||
Autor: valcik | Odesláno: 10:51, 24.10.2010 | ID: 7fec2a | Nahlásit Vaultmasterům |
..s tým spývaním faktov máš recht - v jednotke sa napríklad proti supermutantom človek postaviť MUSEL, inak sa to dohrať nedalo. (Však vyčistenie základne Mariposa a zničenie nádrží, bolo jednou z hlavných úloh.) | |||
Autor: valcik | Odesláno: 10:52, 24.10.2010 | ID: 7fec2a | Nahlásit Vaultmasterům |
* splývaním | |||
Autor: Amaroun | Odesláno: 13:53, 24.10.2010 | ID: 6f994a | Nahlásit Vaultmasterům |
chekotay:Ty jseš na ten češtin hodně háklivej co? :-) | |||
Autor: chekotay | Odesláno: 14:00, 24.10.2010 | ID: 6f99ae | Nahlásit Vaultmasterům |
Valcik: Na druhou stranu máš možnost promluvit si s Poručíkem a nechat se dobrovolně ponořit do Nádrží. Následně pak jako nightink vedeš útok proti svému vaultu. Outro pak ukazuje Správce bránícího se z křesla za pomocí dvou rotačáků a jeho smutný konec. Nicméně v jedničce ses nemohl oženit/vdát. Amaroun: Celkem ano. Vaše řeč je docela pěkná a nevím, proč ji nemáte rádi. | |||
Autor: toudi_sk | Odesláno: 14:17, 24.10.2010 | ID: 3290ac | Nahlásit Vaultmasterům |
Amaroun, na tých internetoch sa ľudia prejavujú písaným textom a ak zo seba chcú robiť vola, nech sa potom nedivia rob čo chceš, ale potom aj NES NÁSLEDKY SVOJHO KONANIA, lenže v dnešnej dobe sa charakter moc nenosí, že? | |||
Autor: valcik | Odesláno: 14:47, 24.10.2010 | ID: 7fec2a | Nahlásit Vaultmasterům |
No vlastne áno - úplne som zabudol na temnú stránu! Zdá sa, že tentokrát si reparát z jednotky spravím pre istotu ja. :-)) | |||
Autor: Amaroun | Odesláno: 15:08, 24.10.2010 | ID: 6f994a | Nahlásit Vaultmasterům |
toudi_sk: Já v tom nevidim problém... čeština je určitě naročný jazyk (ikdyž krasný) a nějaka ta chybka mi fakt nevadí ( v textu primárně chybi nehledám, takže nvm kolik jich tam nasázel ) | |||
Autor: toudi_sk | Odesláno: 15:47, 24.10.2010 | ID: 3290ac | Nahlásit Vaultmasterům |
Amaroun: ale za takéto patwary, xi, xi by s0m najradš3j wraždi1 a ak na chyby nikto neupozorní, tak sa to nezlepší zaručene | |||
Autor: Amaroun | Odesláno: 16:32, 24.10.2010 | ID: 6f994a | Nahlásit Vaultmasterům |
toudi_sk: jo, určitě :-) | |||
Autor: Vic | Odesláno: 18:30, 24.10.2010 | ID: 618f20 | Nahlásit Vaultmasterům |
Lidi pomocte mi prosim kdo a kde mi zadá v FNV misi s vylovením bombardéru z jezera? | |||
Autor: Justy | Odesláno: 20:06, 24.10.2010 | ID: 51d7b6 | Nahlásit Vaultmasterům |
Vic: Granátníci na letecké základně v Nellis, ale předtím si musíš získat jejich důvěru (čti: udělat všechno, co jim na očích uvidíš). | |||
Autor: makrela4 | Odesláno: 01:22, 25.10.2010 | ID: 51ae46 | Nahlásit Vaultmasterům |
Hm ja prisel do primmu kazdej na me zautocil a jen se mi napsalo nesplnen nejakej zmrzlej ukol a ani nevim co to bylo:) jinak to dal pokracuje a krasa. | |||
Autor: moonfear | Odesláno: 17:19, 25.10.2010 | ID: 51b104 | Nahlásit Vaultmasterům |
a že tam vávra používá screen kde hlavní postavu oslovují JaW ste si nevšimli ;) | |||
Autor: JaW | Odesláno: 17:36, 25.10.2010 | ID: 60a4c0 | Nahlásit Vaultmasterům |
Všimli. Kompletně nás vykradl 8-)) |