.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv .. |
Že se vám zdála recenze na Hrej.cz špatná? Tak to jste ještě neviděli recenzi na Re-Play, což je jakýsi pochybný týdenní herní pořad natáčený doma v kuchyni a vysílaný každou sobotu na Public TV. Samotná recenze na New Vegas je k vidění i ke stažení zde a začíná ve 12:15.
Občas mi nejde do hlavy, čim vším se lidi dokážou živit...
Autor: smejki | Odesláno: 18:20, 2.11.2010 | ID: 513b6e | Nahlásit Vaultmasterům |
máš ve zdroji odkaz na Wiki | |||
Autor: JaW | Odesláno: 18:27, 2.11.2010 | ID: 7f517c | Nahlásit Vaultmasterům |
No jo furt. | |||
Autor: MrakusDrakus | Odesláno: 18:28, 2.11.2010 | ID: 41aab2 | Nahlásit Vaultmasterům |
"datadisk ke skvělému Falloutu3" Recenzent je zhulenej! Ano, vypadá to jako datadisk. Ale, Fallout 3 rozhodně skvělý nebyl. Změný, který pan "recenzent" vyjmenoval, jsou dost mimo. Ve FNV šlo hlavně o logiku světa, nepovrchní NPC a vůbec celou soudržnost toho všeho. Mainstream s Bethesdou včele vymívají mozky. | |||
Autor: smejki | Odesláno: 19:00, 2.11.2010 | ID: 513b6e | Nahlásit Vaultmasterům |
- bože, když už chtějí využívat anglické výslovnosti, tak ať čtou správně všechno :D - necromancer v Diablu 3, pokud vím, nebude... - runy mají timeouty? snad cooldowny ne? a recenze FNV? no tak tu dělal řádný kokot. Přestože řekl, že je to dobré RPG, nemyslím si, že vůbec ví, co to znamená. ... je zajímavé, že u Front Mission mluví o telenovele, debilitě a povrchnosti... ale Fallout 3 milují. ale jinak musím říct, že produkci mají docela dobrou. | |||
Autor: Kein | Odesláno: 19:42, 2.11.2010 | ID: 51b10a | Nahlásit Vaultmasterům |
A přesně pro takovéhle "lidi" je Fallout3. FNV mě docela opravdu překvapil, a nepochopím ty lidi, kterým se stýská po Fuckoutu...opravdu ne... | |||
Autor: Oglaf | Odesláno: 19:55, 2.11.2010 | ID: 6f99ac | Nahlásit Vaultmasterům |
Recenzent je profík ze SCORE :) | |||
Autor: LaRosse | Odesláno: 19:59, 2.11.2010 | ID: 70840e | Nahlásit Vaultmasterům |
Popravdě se ale jedná o jediný český moderní pořad o hrách. Recenze mohou být pochybné, ale z hlediska vzhledu a odsýpání obsahu nad Gamepage jasně vede. Pamatuje někdo Kybernet? | |||
Autor: Kharkow | Odesláno: 20:03, 2.11.2010 | ID: 50ebbe | Nahlásit Vaultmasterům |
Jako sorry, ale jdu z těch spojení Fallout 3 a "skvostný" zvracet... A že má být pokrokem v datadisku vylepšení VATS a zaměřovače, to jsem opravdu vědět nepotřeboval... | |||
Autor: Carlos | Odesláno: 20:07, 2.11.2010 | ID: 7eb478 | Nahlásit Vaultmasterům |
Recenzent je dokonce šéfredaktor Score. Jsem na ty perly fakt zvědav... | |||
Autor: Carlos | Odesláno: 20:37, 2.11.2010 | ID: 7eb478 | Nahlásit Vaultmasterům |
Achachachacha ::vytírá si slzy smíchu z očí a pokouší se uklidnit:: Vždyť prakticky všechno, co vytýkají Eurkchejnia Gofik se týká F3 rovněž! To je džouk :-D A recenze F:NV - souhlasím, fanoušci 'Falloutu' 3 budou dozajista zklamáni! Promiňte - 'skvostného' Falloutu 3. My ostatní máme další příkald lživých médií. | |||
Autor: Amaroun | Odesláno: 22:08, 2.11.2010 | ID: 6f994a | Nahlásit Vaultmasterům |
MrakusDrakus:"Mainstream s Bethesdou včele vymívají mozky." JaW:"Občas mi nejde do hlavy, čim vším se lidi dokážou živit..." Do jistý míry tim, že na to čumíš, je živíš nemyslíš ? :-) Jo hlavní zpráva pro nás: moderátorku obléka Orsay | |||
Autor: JaW | Odesláno: 23:17, 2.11.2010 | ID: 7f517c | Nahlásit Vaultmasterům |
Amaroun - to bylo poprvé co jsem se na to díval, ovšem nedodíval a slibuju, že už ani nikdy nepodívám 8-) | |||
Autor: valcik | Odesláno: 07:46, 3.11.2010 | ID: 7fec2a | Nahlásit Vaultmasterům |
Takýto veliký súbor stahovat nebudem, šak to na štyriosemšestke ani nespuscím. Mor na nich! | |||
Autor: Erendil | Odesláno: 19:19, 3.11.2010 | ID: 4309de | Nahlásit Vaultmasterům |
Smejki - máš pravdu, necr v D3 nebude, od thoo je pokud vím Witch Doctor... no teda lituju že jsem se na to nedíval před večeří, je mi špatně... když začal kecat něco o tom že Obsidiani nechtěli měnit skvělý F3 tak se to nedalo, taková břečka mi to na notebooku hrát nebude. ...pokud jste veteráni co mají v nohách nachozené dlouhe míle ve 3. falloutu, jistě nám dáte za pravdu... tak nic, jsme lamy, sice máme prochozených x hodin v F1 a F2 ale nemáme nachozené míle v F3, jdu si asi hodit mašli | |||
Autor: Knedlik | Odesláno: 23:38, 5.11.2010 | ID: 41d2ee | Nahlásit Vaultmasterům |
jaky full auto? |