.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv .. |
Na tuto otázku již známe odpověď. Ano, je možné potěšit všechny humanisty a zvířátkomily, protože Fallout: New Vegas jde projít bez toho, abyste někomu zkřivili jen vlásek či chlup na hlavě. Prostě se prokecáte hrou.
A tady je důkaz místo slibů.
Autor: chekotay | Odesláno: 20:02, 7.11.2010 | ID: 32910e | Nahlásit Vaultmasterům |
Tak toto je velmi hodnotné - hra u mě stoupla! | |||
Autor: соф | Odesláno: 20:36, 7.11.2010 | ID: 60a39a | Nahlásit Vaultmasterům |
hm, tak to možno nebude až taká "for-wii" blbosť. | |||
Autor: mat123 | Odesláno: 22:02, 7.11.2010 | ID: 607bc2 | Nahlásit Vaultmasterům |
To co, vsade isiel pomocou Tichoslapkov, hlavne vo Vault 34? Este zvierata sa daju obist alebo zobrat perk Priatel zvierat, ale co s tymi "otravnymi" ghulmi? | |||
Autor: mat123 | Odesláno: 22:14, 7.11.2010 | ID: 607bc2 | Nahlásit Vaultmasterům |
A este asi isiel bez spolocnikov, hlavne toho "blazniveho" Rexa (skor nevychovaneho Dunca), lebo aj, ked som mu nastavil pasivny mod, tak len co zbadal nepriatela, tak hned po nom utekal. Oni ho samozrejme, skor, ci neskor omracili a ja som ho ako "blb" musel hladat. Inak hra je to vynikajuca, ale taketo bugy, nech cim skor opravia, lebo iba to kazi dobry dojem z hry. Ja som preto psa radsej nepouzival, zobral som EDEiho, ale aj ten maval "slabsie" chvile | |||
Autor: Carlos | Odesláno: 23:05, 7.11.2010 | ID: 7eb478 | Nahlásit Vaultmasterům |
Ed-E je hlavně asi nějak bugnutej. Co chvíli mi na něj někdo zaútočí - ghůlové v raketový základně, NCR Troopeři na letišti. Stává se to celkem často. Nicméně bude to pravděpodobně tím, že mám pirátskou verzi hry. Přestože mi přišla originálka, ještě jsem se neodhodlal to přeinstalovat :-D Mimoto jsem prostě až moc velkej odpůrce steamu! | |||
Autor: mat123-Carlos | Odesláno: 23:18, 7.11.2010 | ID: 607bc2 | Nahlásit Vaultmasterům |
Ja mam originalku, ale s tymi spolocnikmi a ich nevysvetlitelnym chovanim su dakedy pekne problemy | |||
Autor: Karel | Odesláno: 00:24, 18.11.2010 | ID: 70d1c4 | Nahlásit Vaultmasterům |
Pžiznám se, že jsem na tom stejně, jsem odpůrce steamu a proto mám doma obě dvě verze. |