.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv .. |
Další kritické očko se rozhodlo s námi podělit o své dojmy z FNV. Recenze v podání páně
Maggora ignoruje zaběhnuté mechanismy a veškerým hodnocením je sprška všech slov, jež autorovi padla na mozek a skrze jeho ruce na klávesnici. Nedostáváme tak ani soupis kladů a záporů, ani redukci všeho dojmu do jednoho čísla či procentuální hodnoty. Přestože nám chybí vyjádření názoru pomocí pochybné exaktivity, je jasné, že Maggora New Vegas potěšil a to velmi. A navíc ví, co dělá RPGčko RPGčkem. A to je fajn.
"Veškeré události a dění ve světě
Falloutu mají určité návaznosti a spojení mezi sebou. Stejně jako byste
prostřednictvím teorie Chaosu mohli tvrdit, že mávnutí motýlích křídel
způsobí na druhém konci světa obrovskou katastrofu, i vaše činy mají
vliv na pochod událostí. Jste-li dobrosrdeční, bude se o vás mluvit,
lidé vám budou v rozhovorech nadbíhat a pravděpodobně budete mít život
lehčí. Nefalšované svině jsou dnes také v kurzu, takže očekávejte
spoustu pozornosti, i když nejste zrovna chodící kodex práv. Pozornost
si pak zaslouží nový systém reputace. Karma jde tentokrát stranou, ale
právě vaše reputace slouží téměř jako platidlo v herním světě. Jako
pozadí pro váš osobní konflikt slouží zuřící válka mezi jednotkami NCR a
otrokářskými Legionáři, kteří zastávají římskou kulturu. Ať uděláte
cokoliv, vždy to bude kompromis. Obě strany mají své pro a proti, v
podstatě je čistě na vašich osobních preferencích, kterou ze stran si
zvolíte."
celá recenze
Pošlete nám vaši recenzi na Fallout: New Vegas
SEZNAM HRÁČSKÝCH RECENZÍ
Autor: JaW | Odesláno: 10:29, 15.11.2010 | ID: 51af74 | Nahlásit Vaultmasterům |
Zdá se, že kladné recenze na New Vegas nebudou zaplňovat stovkami příspěvků diskuze, jak tomu bylo v případě Falloutu 3. Já chci další Fallout od Bethe$dy!!!! 8-)) | |||
Autor: Melichor | Odesláno: 15:55, 15.11.2010 | ID: 7fea9a | Nahlásit Vaultmasterům |
Asi jsou všichni přepříliš zabráni do průzkumu Mohavské pustiny, než aby komentovali... Já osobně jsem rád, že F.NV se mi rozběhalo i na Intel GMA 950. Výtky vůči grafice/enginu nebo bugům jsou mi putna, neb jsem rád, že to vůbec běhá(dokud mi to nevypálí procesor). JaW: Todd nás "obšťastní" další peckou, pokud se dá "věřit" tomuhle: http://tn.nova.cz/magazin/hry/novinky/fallout-4-vyjde-v-roce-2011.html | |||
Autor: JaW | Odesláno: 16:36, 15.11.2010 | ID: 524af0 | Nahlásit Vaultmasterům |
TV N@va? Tak to bude určitě pravda 8-)) | |||
Autor: Melichor | Odesláno: 17:10, 15.11.2010 | ID: 7fea9a | Nahlásit Vaultmasterům |
JaW: Proto ty uvozovky. A pravda, volba zdroje nebyla nejvhodnější. http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_4 Sice se jedná o spekulace vyvozené z výžbletů Hinese a Hownarda, ale: a) na F4 pracuje Beth b) pokud pánové dostojí svým slovním průjmům(nikoliv jak tomu bylo s F3 user(fan-of-F1/2)friendly), pak tato zálěžitost oblaží naše obrazovky příští rok. Heh plán na rok 2011: JaW nestíhá moderovat sprosté příspěvky a psát aktuálky, Smejki překládá hrůzné dialogy F4 pro Cenegu a ostatní dál zkoumají možné konce F:NV a válcují DLC/mody =D | |||
Autor: JaW | Odesláno: 17:27, 15.11.2010 | ID: 524af0 | Nahlásit Vaultmasterům |
O tom výroku vím, bude to i někde na brahmíně, ale taky vím, že toho Todd už taky hodně nakecal... | |||
Autor: JaW | Odesláno: 20:58, 15.11.2010 | ID: 524af0 | Nahlásit Vaultmasterům |
Myslím, že s další recenzí počkáme, až skončí vemeno. najednou je tady toho čtení nějak moc. |