.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv .. |
Eurogamer se nám s mírným zpožděním vytasil s videorecenzí na FNV. Upřímně řečeno, je to ku prospěchu věci, neboť autor, byť má video opět hodně akční a anglickou výslovnost opět tahá někam do základoškolského "horkého bramboru" (už jen čekám, až někdo v touze po světovosti vysloví patvar jako [əbsa:idiæ:n]), hovoří zejména o prvcích pro RPG opravdu klíčových a je evidentní, že nezběhl od Call of Duty. Jak lze jistě očekávat, New Vegas si vyneslo pozitivní hodnocení, přestože negativ je vysloveno docela dost (a rozhodně nejde o výplody choré mysli).
Autor: meehail | Odesláno: 12:52, 30.11.2010 | ID: 32dda0 | Nahlásit Vaultmasterům |
Smejki: výslovnosť recenzenta bola úplne v poriadku. Ide o anglické názvy, tak prečo do toho dávať poslovanštenú výslovnosť? Pre mňa osobne je to lepšia voľba, v porovnaní s vyslovovaním už samotného názvu Fallout tak, ako sa píše. Čo mi pri počúvaní nielen vás, ale aj moderátorov Game Page prišlo celkom nevhodné (u nich ako profesionálov, ktorí sa tým živia; u vás to bolo skôr prekvapenie, že máte takúto kvalitnú stránku o Falloutoch a neviete to poriadne vysloviť). | |||
Autor: Vic | Odesláno: 14:07, 30.11.2010 | ID: 618f20 | Nahlásit Vaultmasterům |
Jakto, že v tý recenzi ve 2:25 zabijou Vault Dvellera? | |||
Autor: JaW | Odesláno: 14:09, 30.11.2010 | ID: 524af0 | Nahlásit Vaultmasterům |
Vic - Vault Dweller = obyvatel vaultu | |||
Autor: Vic | Odesláno: 14:16, 30.11.2010 | ID: 618f20 | Nahlásit Vaultmasterům |
Jó takle no tak jsem si udělal společenské Faux pas | |||
Autor: valcik | Odesláno: 14:57, 30.11.2010 | ID: 7fec2a | Nahlásit Vaultmasterům |
Na to kašli, Vicu. Tiež keď počujem Vault Dweller, napadne mi okamžite hlavný hrdina z FO1. :-)) | |||
Autor: Amaroun | Odesláno: 16:32, 30.11.2010 | ID: 6f994a | Nahlásit Vaultmasterům |
Výslovnost mi připadá taky dost v pořádku | |||
Autor: Karel | Odesláno: 16:34, 30.11.2010 | ID: 70d1c4 | Nahlásit Vaultmasterům |
Já se divím, to to nikdo nehraje s češtinou? Jeden by si řekl, že když jsme v České republice a máme tu dobrou češtinu, že i naše recenze budou nahrané z verze s českými titulky. K tomu videu. Byly tam scény, kdy hlavní hrdina bojuje proti členu gangu Ďáblů, Vař-Vařovi, mě se při souboji s ním stala zajímavá věc. Poté, co jsem zastřelil jeho oblíbenou brahmínu se na mne odnikud nevyřítil, tak jsem pobyl ti co po mě šli a pak zamířil pro jeho skalp. Kvůli chybě ve hře se seknul uprostřed rozpadlého domu, díky čemuž jsem k němu mohl přijít na metr a v klidu to do něho šít, navíc díky té chybě on nemohl útočit na mně. | |||
Autor: smejki - Karel | Odesláno: 18:59, 30.11.2010 | ID: 513b6e | Nahlásit Vaultmasterům |
Čeština vyšla až s datem vydání. takže novinářské verze jsou anglické | |||
Autor: Bony | Odesláno: 19:12, 30.11.2010 | ID: 7f782c | Nahlásit Vaultmasterům |
Největším negativem hry FNV v ČR je Cenega! | |||
Autor: JaW | Odesláno: 22:20, 30.11.2010 | ID: 524af0 | Nahlásit Vaultmasterům |
Ať je Cenega jaká chce, bez ní by čeština nikdy nevznikla. | |||
Autor: Sleeper | Odesláno: 22:35, 30.11.2010 | ID: 6f6f7a | Nahlásit Vaultmasterům |
Trocha ma nastvalo to video, jak v nom ukazali niektore sceny ktore som este nestihol vidiet v hre! Inak celkom nudná recenzia, v polovici som to pretocil ku koncu. | |||
Autor: nobody | Odesláno: 09:03, 1.12.2010 | ID: 602f94 | Nahlásit Vaultmasterům |
me na tom nejvic vadil ten jeho mdly prednes,jak kdyby cetl jizdni rad.. |