.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv .. |
Dnes byl v anglosaském a obecně západním světě vydán první a zatím jediný přídavný balík jménem Dead Money (recenze verze pro Xbox360) pro PC. Je samozřejmě dostupný jen na Steamu. Vzhledem k tomu, že náš polsko-ruský region je spravován zvlášť, bude Dead Money po vzoru předešlých patchů pár dní zpožděno. Americká cena je stanovena na 9,99 babek, čiže lze počítati se stejným číslem i u eura (kdo bude z převodu dolaru na euro v poměru 1:1 obviňovat jánošíkovskou rétorikou Steam, nechť se připraví na lynčování vlastní blbostí). Zprávy o oficiálním překladu balíku nejsou žádné, takže pokud budete hodní, jistě tu nějakou tu češtinu spíchnem :-)
PS: zda bude v patchi předcházejícímu vydání DLC obsažena i nová čeština pro základní hru, to je velkou neznámou. Česká Cenega totiž naše FNV nespravuje a ta polská, která ano, již všechny prostředky má, ale jaksi odmítá informovat zde odpovědné lidi o tom, jak bude celá věc probíhat. Nechme se překvapit...
Autor: Tak | Odesláno: 18:52, 23.2.2011 | ID: 7edbee | Nahlásit Vaultmasterům |
A kdo za to tedy může? | |||
Autor: smejki | Odesláno: 19:31, 23.2.2011 | ID: 513b6e | Nahlásit Vaultmasterům |
půjdeme li nejvýš, tak ruské 1C jinak za to může mizerná komunikace a jisté přehlížení "významnosti" našeho trhu jak vedením samotným, tak i jinými společnostmi | |||
Autor: Blekota | Odesláno: 20:16, 23.2.2011 | ID: 7f281a | Nahlásit Vaultmasterům |
Nejdůležitější termín je, kdy se to objeví na warezu. | |||
Autor: smejki | Odesláno: 20:38, 23.2.2011 | ID: 513b6e | Nahlásit Vaultmasterům |
ta už tam určitě je, neboť svět už Dead Money má | |||
Autor: valcik | Odesláno: 21:28, 23.2.2011 | ID: 7fec2a | Nahlásit Vaultmasterům |
Pri lynčovaní vlastnou blbosťou sa však niekedy stáva, že oná vlastná blbosť je v skutočnosti len zamaskovanou Kritikou čistého rozumu v tvrdej väzbe. o:-) S pozdravom, Rádytel zemegule | |||
Autor: demlow | Odesláno: 09:19, 24.2.2011 | ID: 6054ae | Nahlásit Vaultmasterům |
Ja by som skôr povedal že najdôležitejší termín bude ked sa objavý preklad! | |||
Autor: PostApMan | Odesláno: 16:21, 24.2.2011 | ID: 5225d6 | Nahlásit Vaultmasterům |
To Blekota : Na Warezu to je už od doby kdy se to pustilo na Steam, kdo hledá a ví kde - najde ;) To demlow : Přesně tak, překlad je priorita :D Mám celý F:LV v češtině (ba dokonce orig.-"v krabici") tak přeci nebudu mít první DLC bez češtiny :) | |||
Autor: Justy | Odesláno: 03:50, 25.2.2011 | ID: 513b74 | Nahlásit Vaultmasterům |
Oficiální překlad pravděpodobně nebude, budeme se o něj asi muset postarat svépomocí. Rozebírá se to na fóru. | |||
Autor: Soth | Odesláno: 07:35, 25.2.2011 | ID: 424628 | Nahlásit Vaultmasterům |
Rad si to dam i v EN :) Jinak dojmy mam tri: malo naboju pro BAR, konecne datadisk, kterej nedava overpowered item a nesnasim repraky s cervenou diodou ... | |||
Autor: JK | Odesláno: 12:56, 25.2.2011 | ID: 33c606 | Nahlásit Vaultmasterům |
Cenega má na stránkách, že to bude s českými titulky, já hraju v EN. Moje dojmy: hezkej příběh, až se mi na konci zamlžil PipBoy. Škoda, že pro ty dvě slečny z BOSu nejde udělat víc. Očividně si scházej. Ocenil bych trochu víc čtyřprocentní romatiky, na mě je ten konec moc fatální. Zajímavý herní prvky a na HC LVL 30, jsem musel občas s brekem utíkat z boje, což se mi líbilo. Dal bych i 10/10, nebejt těch estetickej vad. Nový modely jsou jako vždycky od Obsidianu trága. A jejich přístup přeplácat hru všemy možnými prvky, aby se to líbilo všem mě irituje dlouhodobě. Takže dávám 9,9/10 SOTH: Na náboje do BARu lze najít povolení do výdejního automatu. | |||
Autor: smejki | Odesláno: 13:20, 25.2.2011 | ID: 513b6e | Nahlásit Vaultmasterům |
no vzhledem k tomu, že šéf překladu FNV nic neví, tak to vypadá, že Cenega má neaktuální info anebo to dá partě pitomců za pár kaček -> enjoy | |||
Autor: Soth | Odesláno: 19:53, 26.2.2011 | ID: 424628 | Nahlásit Vaultmasterům |
Jaky dve slecny z BOSu ? Tohle jsem asi minul... | |||
Autor: warren | Odesláno: 03:03, 27.2.2011 | ID: 60a332 | Nahlásit Vaultmasterům |
Otázka je: stojí to za preklad? | |||
Autor: valcik | Odesláno: 11:17, 27.2.2011 | ID: 7fec2a | Nahlásit Vaultmasterům |
warren, napísal to Avellone, dialógy budú zrejme na rovnakej úrovni, ako v základnej hre. Z hráčskeho hľadiska to teda za preklad stojí, ale otázka je, či sa to vydavateľovi vyplatí po stránke ekonomickej. (na to pozná odpoveď iba Kein, hehe) | |||
Autor: nobody | Odesláno: 13:42, 27.2.2011 | ID: 430912 | Nahlásit Vaultmasterům |
Soth: tam byla jen 1, o te druhe se myslim jen zminuje v rozhovoru | |||
Autor: JK | Odesláno: 14:26, 27.2.2011 | ID: 33c606 | Nahlásit Vaultmasterům |
SOTH: Slečny z BOSu – možná, že jsi to přehlídl v dialogu. Kdyžtak koukni do fallout wiki, na charakter Christine. Nechci tady spoilovat. | |||
Autor: Soth | Odesláno: 18:54, 27.2.2011 | ID: 424628 | Nahlásit Vaultmasterům |
nobody, JK - dekuju meitim jsem si to zjistil :) Zajimavy ja to cetl, ale nevnimal :) |