.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv .. |
Update - Chriss Avellone na Twitteru nepřímo potvrdil, že v Old Wolrd Blues (Big Empty) se objeví nepřátelé zvaní Lobotomité (:-D), kteří byli zamýšlení už pro Fallout 2. Jak lze očekávat, jsou to lidé po lobotomii, oběti medicínských hokuspokusů z místních laboratoří. Více zde.
Tak jsem se k tomu konečně dostal. Jistě jste již zaznamenali, že se drahnou chvíli mluví o dalších DLCčkách k FNV. Po vydání Dead Money byly nalezeny jisté stopy, které odhalily možné názvy dalších přídavků, jenže já nemám rád klepy, proto jsem tyto informace přehlížel. V úterý však byly přídavky konečně oznámeny oficiálně.
Nejbližší fošna se bude jmenovat Hones Hearts. Podle oficiálních informací vyjde 17. května, tedy ve světě. Hlavním designérem je J.E.Sawyer. Bude se odehrávat v národním parku Zion a středobodem celé zápletky bude postava Joshuy Grahama, bývalého mormonského misionáře vstoupivšího do služeb Legie a vůdce prvního neúspěšného útoku na Přehradu. Za trest byla tato Caesarova pravá ruka ufiknuta vskutku kreativním způsobem - byl zapálen a shozen do Grand kaňonu. Joshua však přežil, vrátil se do Nového Kanaánu a chystá... něco. Kanaánijci navíc válčí s místními divochy. Do Zionu se dostanete jako průvodce přepadené karavany a během cesty zpět do Mojave rozhodnete o osudu zionské oblasti.
Autor: Vic | Odesláno: 18:58, 8.5.2011 | ID: 618f20 | Nahlásit Vaultmasterům |
Líbí se mi jak Joshua drží 1911 konečně pořáný dělo .45 | |||
Autor: Rade | Odesláno: 19:08, 8.5.2011 | ID: 3305da | Nahlásit Vaultmasterům |
No super.. už se těším. | |||
Autor: nobody | Odesláno: 20:11, 10.5.2011 | ID: 430912 | Nahlásit Vaultmasterům |
celkem zajimave ze cele jaro nic a ted vyjdou vsechny jen s mesicnim odstupem, ale pokud jsou tak dobre jako dead money tak je se na co tesit | |||
Autor: smejki | Odesláno: 22:45, 10.5.2011 | ID: 513b6e | Nahlásit Vaultmasterům |
tak ono se na tom dělalo dost dlouho. Jen ze skriptů v Dead Money lze vyčíst, že byl ve výrobě už minimálně od dubna 2010. Očekávám, že s ostatními DLC je to podobné. To jen marketing Bethesdy trochu zaspal... z neznámých důvodů. | |||
Autor: chekotay | Odesláno: 12:11, 11.5.2011 | ID: 7035ee | Nahlásit Vaultmasterům |
Lobotomité - aha, další záhada Falloutu odhalena! :-) | |||
Autor: JK | Odesláno: 18:58, 13.5.2011 | ID: 33c606 | Nahlásit Vaultmasterům |
Vypadá to, že nás nesvlíknou jako obvykle. Což je, teda pro mně, jako propagátora Českého adamitismu těžká rána. Konečně by v Zionu poznali pravou víru, a na oblastní půtky by jim nezbýval čas. |