.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv .. |
Na Playstation Store byly dnes zvěřejněny informace týkající se chystaného DLC Old World Blues pro Fallout: New Vegas. První video zachycuje zveřejněné koncepční návrhy a druhé video dává k dobru rozhovor s Chrisem Avelonem, Jasonem Bergmanem a herci podílejících se na dabingu. V interview jsou vidět i ukázky z hraní Old World Blues. Myslím, že mluvící toustovač jsem v žádné hře neviděl...
(Chekotay: Hovořící toustovač je člen posádky těžařské lodi Jupiterské důlní společnosti Červený trpaslík, konec poznámky)
Autor: RageMach1ne | Odesláno: 23:44, 3.6.2011 | ID: 421fe0 | Nahlásit Vaultmasterům |
Hru na motivy Červeného trpaslíka jsem nehrál, moje chyba. | |||
Autor: smejki | Odesláno: 00:52, 4.6.2011 | ID: 513b6e | Nahlásit Vaultmasterům |
linky fixnuty | |||
Autor: Patrik | Odesláno: 16:21, 4.6.2011 | ID: 6030ba | Nahlásit Vaultmasterům |
Tě péro sombréro! Já jsem Švitorka švitořící toustovač :-DD, toustuju, tedy jsem! | |||
Autor: JK | Odesláno: 14:47, 6.6.2011 | ID: 33c606 | Nahlásit Vaultmasterům |
Na Fallout Wiki je HD verze. V jednom momentě je tam i vidět mapa celé lokace – místa kolem hlavního dómu moc není, ale asi to bude z velké části v podzemí. Oproti HH to vypadá zajímavě a vtipně. Doufám, že smrtící toustovač bude hlavní postavou celého DLC, no stačil by mi i jako společník. | |||
Autor: dexter | Odesláno: 17:38, 6.6.2011 | ID: 51d624 | Nahlásit Vaultmasterům |
Ovšem pořád zůstává otevřená otázka, proč nechali na západě tolik volnýho místa... | |||
Autor: smejki | Odesláno: 18:01, 6.6.2011 | ID: 513b6e | Nahlásit Vaultmasterům |
dle všeho se tam bude odehrávat poslední DLC | |||
Autor: RageMach1ne | Odesláno: 20:43, 6.6.2011 | ID: 421fe0 | Nahlásit Vaultmasterům |
Jistě, na FalloutWiki je HD verze, když jsem dělal novinku, určitě byla k dispozici. Blabla. Fanoušci Falloutu nejsou malé děti, proto jsem nedával vědět o HD verzi adminům (jednak z toho důvodu, že to neumím :D) Old World Blues bude jedno z nejhumornějších DLC k Fallou:New Vegas. S tímto nápadem přišel J.E. Sawyer, hlavním designérem nadále zůstává Chris Avellone (to samé platí i pro Lonesome Road). Jinak toustovač dle všeho nebude hlavní postavou, ještě je na řadě spousta dalších mluvících "společníků". A ještě, pokud jste koukali na koncepční návrhy, Old World Blues je hlavně v podzemí (nelze to říct na 100%). To je vše, co jsem chtěl říci, díky za Váš čas, pokud jste to vše přečetli a zdar zase u nějaké novinky. | |||
Autor: smejki | Odesláno: 00:31, 7.6.2011 | ID: 513b6e | Nahlásit Vaultmasterům |
"Old World Blues bude jedno z nejhumornějších DLC k Fallou:New Vegas. S tímto nápadem přišel J.E. Sawyer" cože? J.E. sice řekl, že OWB bude "most lol", ale rozhodně to není jeho nápad. On má u OWB na starosti jen vyvážení zbraní (ani jejich návrh nedělal) | |||
Autor: RageMach1ne | Odesláno: 11:25, 7.6.2011 | ID: 421fe0 | Nahlásit Vaultmasterům |
Typické, nemůžu najít stránku, kde jsem tu informaci četl. Citace na FalloutWiki: "J.E. Sawyer has suggested that Old World Blues will be the most humorous of the New Vegas add-ons." Odkazuje to na již zmíněnou odpověď na Formsprings kanálu J.E. Sawyera. Problém je, že si to hodně lidí vykládá jinak, než to je. Pokud říkáš, že to není jeho nápad, tak jsou na internetu nepřesné informace (což není žádná novinka). | |||
Autor: smejki | Odesláno: 15:41, 7.6.2011 | ID: 513b6e | Nahlásit Vaultmasterům |
Do you have any involvement in Old World Blues? No. ___________________ will we see more comedic items like the Pint-sized slasher mask from FO3 in future DLCs Without getting into items, Old World Blues is the most LOL!!! of the DLCs. ___________________ ne, na netu nejsou nepřesné informace (tedy krom těch tvých :-) ), ty je jenom nepřesně překládáš ;-) | |||
Autor: RageMach1ne | Odesláno: 16:26, 7.6.2011 | ID: 421fe0 | Nahlásit Vaultmasterům |
:D:D Tím to bude! |