.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv .. |
Ten, kdo pravidelně sleduje falloutí moderskou komunitu na NMA, jistě ví, že se kolem starých dobrých Falloutů pořád něco kutí. Několik vylepšení jsem dal společně s Daemonem a Toudim dohromady a dnes je dávám ke stáhnutí. Abyste nestahovali zajíce v pytli, stručně popíšu, co je obsahem balíčku.
Hero Appearance Mod (autor x'il, Josan12 s pomocí Mash a Brother Soifran) - možnost zvolit vzhled postavy. Na výběr máte z pěti vzhledů: Krátkovlasá bruneta, dlouhovlasá blondýna, dlouhovlasý brunet, holohlavý muž a krátkovlasý brunet (původní vzhled postavy). Musíte začít novou hru!
Mark_Morgan-Vault_Archives_ACM version (Mark Morgan, Drobovik překonvertoval do ACM) - remasterovaná hudba ve vysoké kvalitě. Funguje pak i v základní hře a ostatních modifikacích.
Autor: ViSiOnAiR | Odesláno: 12:43, 24.12.2013 | ID: 7f2a06 | Nahlásit Vaultmasterům |
F 1.5 je výborný sám o sobě, tenhle balíček, ale vůbec není špatný - zkusím. Nebylo by na škodu přidat přímo do původního balíku a mít možnost volby v instalaci. Pěkné svátky | |||
Autor: Mirak | Odesláno: 12:51, 24.12.2013 | ID: 430b02 | Nahlásit Vaultmasterům |
Vyšel Restoration project 2.3 | |||
Autor: Daemon | Odesláno: 15:06, 24.12.2013 | ID: 51fff0 | Nahlásit Vaultmasterům |
Něco z toho dáme jako defaultní součást Resurrectionu verze 1.2. Ještě uvidíme, co všechno. Přece jenom s celým balíkem by Resurrection zabíral skoro ještě jednou tolik (to dělá hlavně ta hudba) :) Jinak díky JaWovi a Toudimu! | |||
Autor: toudi_sk | Odesláno: 23:06, 26.12.2013 | ID: 32b822 | Nahlásit Vaultmasterům |
tak mne za úpravu pár pixelov naozaj nemáte prečo ďakovať mám stiahnuté a rozohrám nanovo | |||
Autor: JaW | Odesláno: 23:24, 26.12.2013 | ID: 513aa8 | Nahlásit Vaultmasterům |
toudi_sk - nesmysl. Strávil si na tom dost času ... | |||
Autor: toudi_sk | Odesláno: 20:36, 27.12.2013 | ID: 32b822 | Nahlásit Vaultmasterům |
netvrdim, ze nie, ale drviva vacsina grafiky bola do Falloutu a Falloutu 2, pre samotny Ress to bolo par (asi 2) obrazky menu a aj to bolo viacmenej sproste COPY/PASTE z Falloutu (teraz v rychlosti neviem ktoreho :D) dlhsie mi trvalo zisitit, kde mam vsetky veci/programy/obrazky a znovuzistovanie, ako sa to vlastne robi, nez vlastna uprava |