.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv .. |
Na Bonuswebu vyšel pěkný článek od Andreje Brabce o tom, jak parta srdcařů po pracovní době, o víkendech a z čistého nadšení, vytvářela svět Falloutu.
Vznikal se stejným nadšením i Fallout 3 a za chvíli vycházející Fallout 4?
Autor: Knedlik | Odesláno: 17:41, 16.7.2015 | ID: 7f5182 | Nahlásit Vaultmasterům |
toz ja myslim, ze Toddik Howardovic (neplest s Wolowitzem) nadsenim primo strikal | |||
Autor: valcik | Odesláno: 20:10, 16.7.2015 | ID: 705bcc | Nahlásit Vaultmasterům |
Prihodím link na výborný článok v angličtine, v ktorom Scot Campbell, jeden z hlavných vývojárov, spomína na vznik a vývoj hry: http://www.nma-fallout.com/article.php?id=60785 | |||
Autor: Ghijhg | Odesláno: 01:12, 5.10.2015 | ID: 51b10a | Nahlásit Vaultmasterům |
Fallout 3 asi tezko. Proc? Dnes kdyz chces dobreho grafika, nebo programatora - uz neni dulezite, jestli ti budou spavat vecer ve skrini a zit ve firme (jako kdysi looking glass), ale jake maji vysledky, zda stihaji terminy a pod. A pokud u tebe maji pracovat, tezko se jim budou libit prescasy, maji uz sve rodiny a pod. A na rovinu? Vy fandove jste zvlastni skupina, ale na vyvoj hry bych vas nechtel (at se ti to libi nebo ne ;-). Uz tak mi stacilo anonymne mluvit s fandama hry na ktere jsem a delal. Jakmile jsem ji zkritizoval (ze na to mam pravo), div mne neukamenovali, ze tomu nerozumim :-D Pouceni? Z fanatismu dobry vysledky neuplacas :-P | |||
Autor: hhojgh | Odesláno: 01:26, 5.10.2015 | ID: 51b10a | Nahlásit Vaultmasterům |
*vlastne uplacas... Kdyz je vas deset a je to spravny cas (napr. Rozvoj herniho prumyslu, nebo treba zrod elektronicke hudby - v te dobe se jeste plati za experimenty). Fallout 1 jsem mel rad. Ale co si budu nalhavat. Dnes mi nekdo dat technickej paskvil, kterej jednou za hodinu crashne, tak budu chtit vratit prachy. Nikdo nezlenivel, jen lide znarocneli. Dikybohu za Bethesdu. Nebyt ji, tak je Faalout dnes mrtva znacka. A diky ni je tento brand stale silnej. |