.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv .. |
...je zde.
A aby toho nebylo málo, F4 review si můžete v jazyce Shakespearově přečíst tu, popřípadě tu.
Návod na to, jak se zbavit toho otravného čokla, je zase k vidění tady.
Autor: Habík | Odesláno: 18:52, 9.11.2015 | ID: 6f987e | Nahlásit Vaultmasterům |
Teda nikdy jsem nebyl nějak vysazený na grafiku, ale tohle vypadá jak Half-Life... | |||
Autor: Adam | Odesláno: 20:09, 9.11.2015 | ID: 518932 | Nahlásit Vaultmasterům |
Nový Fallout je venku, ale harwarové nároky jsou tak nahoře, že nemám šanci to rozjet. No co už. Stejně víc čekám na Fallout, který přijde až po tomhle. Todd Howard v tom videu představujícím F4 říkal, že na této hře začali pracovat hned po vydání Fallout 3. Takže si představte, že už možná teď začínají vytvářet další 'výtvor'. Nechci ani pomyslet čeho se dočkáme příště. | |||
Autor: chekotay | Odesláno: 23:14, 9.11.2015 | ID: 7035ee | Nahlásit Vaultmasterům |
A už to je cracknuté na Torrentech. :-D Pamatujete ty časy, když člověk hrál fofrem celou noc, aby mohl ráno ve škole vrátit půjčené cedlo spolužákovi? :-D | |||
Autor: LorenSoth | Odesláno: 10:40, 10.11.2015 | ID: 50ee7c | Nahlásit Vaultmasterům |
ja jsem ten, kdo to tu obhajoval pred par mesici. A popravde, po 5 hodinach hrani mam dojem, ze je to CoD riznuty SIMSama :( | |||
Autor: DivnejPavouk | Odesláno: 10:42, 10.11.2015 | ID: 51fdfc | Nahlásit Vaultmasterům |
Fakt nechápu na co si stěžujete :D Nároky jsou vysoko ale i když je srazím na minimum pořád strčí Vegas do kapsy. Určitě na tom všichni strávíme zase celé noci, tak se nedělejte :D | |||
Autor: Michal | Odesláno: 11:36, 10.11.2015 | ID: 60a3f6 | Nahlásit Vaultmasterům |
DivnejPavouk je bukvica | |||
Autor: DivnejPavouk | Odesláno: 11:47, 10.11.2015 | ID: 51fdfc | Nahlásit Vaultmasterům |
Michal, taky názor, i když ne moc k věci :D | |||
Autor: toudi_sk | Odesláno: 14:14, 10.11.2015 | ID: 60caa6 | Nahlásit Vaultmasterům |
DivnejPavouk, čo si myslel tým, že "strčí Vegas do kapsy"? pochybujem, že grafikou, ale gameplayom určite nie, brácho to skúsil a po 5 min hrania powerarmor a gatling? rofl, až dorazím FNV (zatiaľ odohraných 560h, tvrdí Steam), tak začnem Fallout 1, Fallout 2, Ressurection, konečne dohrať Tactics a potom sa uvidí :D | |||
Autor: DivnejPavouk | Odesláno: 16:02, 10.11.2015 | ID: 51fdfc | Nahlásit Vaultmasterům |
toudi_sk, grafikou s přehledem a gameplay... no to ti řeknu až to dohraju :D | |||
Autor: Já | Odesláno: 19:57, 10.11.2015 | ID: 426f8e | Nahlásit Vaultmasterům |
Já jedu pod minimální požadovanou výbavou s grafikou na minimu a vypadá to hůř než NV, ale NV se takhle děsivě nelagovalo. Jinak ho ho hodnotím jako horší NV, ale pořád je to nadprůměrná hra- jenom mě štve, že zmizeli skilly- pokud budou pokračovat tímhle směrem, tak Fallout 6 bude spíš než Fallout nějaké CS či něco takového, prostě z toho mizí RPG prvky. | |||
Autor: zvědavec | Odesláno: 01:23, 11.11.2015 | ID: 33063c | Nahlásit Vaultmasterům |
Snad se k tomu vyjádří ti jež hru hrají. Je pravda, že naskriptované monology které vede hráč sám k sobě v podstatě omezují děj hry? To by byla ukrutná bota v rpg hře. | |||
Autor: DivnejPavouk | Odesláno: 07:47, 11.11.2015 | ID: 51fdfc | Nahlásit Vaultmasterům |
Tak asi hrajeme každý jinou hru :D I když stáhnu 4 až na minimum a NV nastavím na ultra tak se graficky stejně nechytá (jinak je NV bezkonkurenčně nejlepší RPG které jsem zatím hrál, to nemůžu říct nic). Po herní stránce.. konečně opravili to debilní lotování a vats mi ted taky přijde lepší... nevím, zatím jsem prostě nadšený. | |||
Autor: Chekotay | Odesláno: 11:09, 11.11.2015 | ID: 7035ee | Nahlásit Vaultmasterům |
Přijde ti F:NV lepší než M&MVII? O_o Vím, že to jsou trošku jiné odrůdy RPG, ale pro mě etalon. :-D | |||
Autor: toudi_sk | Odesláno: 18:15, 13.11.2015 | ID: 32b822 | Nahlásit Vaultmasterům |
V.A.T.S. v F4 mi pripadá skôr ako obšlahnutý bullet time z hry Max Payne |