.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv .. |
Známka: 3
Poviedka
ma pomerne rýchlo a ľahko vtiahla do deja vďaka navodeniu atmosféry
hudbou a použitím niekoľkých prvkov falloutovského univerza, potom však z
nepochopiteľných dôvodov prešla do nezaujímavého konca. Takého
nezaujímavého, že vlastne neviem, načo vôbec vznikla.
Použitie
prítomného času sa mi tu hodilo, ale osobne si myslím, že zvládnuť ho
použiť správne a efektívne je náročnejšie, než napr. bežnejší minulý
čas, a tu mi to veľmi nechutilo. Navyše tá priama reč hlavnej postavy
tesne pred zlomom v deji je veľmi nešikovne použítá, aby čitateľa
sprevádzala udalosťou, ale takto to jednoducho nefunguje dobre. Bohužiaľ
sa s tým človek stretáva bežne napríklad vo filmoch, takže by to nemalo
až tak vadiť, ale vadí...
Autor: Milan | Odesláno: 00:45, 3.1.2016 | ID: 618e56 | Nahlásit Vaultmasterům |
Škoda, chtěl jsem si přečíst hodnocení ale bohužel... | |||
Autor: Chekotay | Odesláno: 01:02, 3.1.2016 | ID: 7035ee | Nahlásit Vaultmasterům |
Ale bohužel co? O_o | |||
Autor: Martin | Odesláno: 01:34, 3.1.2016 | ID: 619050 | Nahlásit Vaultmasterům |
Bohužel pod odkazem je včerejší povídka :-D | |||
Autor: Chekotay | Odesláno: 09:36, 3.1.2016 | ID: 7035ee | Nahlásit Vaultmasterům |
Bohajeho, fffffffffffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!! Už jsem to opravil. Pardon. | |||
Autor: Milan | Odesláno: 14:02, 3.1.2016 | ID: 618e56 | Nahlásit Vaultmasterům |
Vůbec mi nedošlo že si to mohu přečíst i na emailu. Jinak děkuji za hodnocení! Každá kritiky i špatná je dobrá kritika. | |||
Autor: Viky | Odesláno: 18:25, 3.1.2016 | ID: 7035ee | Nahlásit Vaultmasterům |
Kdybys chtěl nějaké slovní hodnocení i ode mne, tak řekni. Letos jsem se rozhodla se o špatné povídky moc nezajímat a nerozebírat je (výjimkou je jedna, na kterou se mi neplánovaně dostalo pár chvil mezi svátky). | |||
Autor: Sybrakos | Odesláno: 15:52, 5.1.2016 | ID: 51fcd0 | Nahlásit Vaultmasterům |
Me se to vcelku libilo, bylo to v takovym prijemnym stylu, jako kdyz jsem nekdy kolem roku 2004 objevil brahmini povidky a cetl si je ve skole.. prijemna oddechovka. Na muj vkus jsou hodnotici moc prisni, nemusi byt az tam zmlsani.. | |||
Autor: Milan | Odesláno: 18:14, 5.1.2016 | ID: 618e56 | Nahlásit Vaultmasterům |
Je pravda že konec jsem zabil. Ale dělám druhou dějovou linii s tím že se pak spojí. Prostě bylo mnoho práce málo času (nechci se tím nijak omlouvat). A ty geografický nepřesnosti jsem si mohl snadno zjisti. Tím hůř pro mě že jsem již před nějakým časem studoval všechna místa z Falloutu NW které jsou vymodelovaná dle míst skutečných. | |||
Autor: Sybrakos | Odesláno: 19:01, 5.1.2016 | ID: 51fcd0 | Nahlásit Vaultmasterům |
Fallout je prece jenom alternativni univerzum, v mnoha vecech odlisnych od tohoho naseho. Tudiz dle meho nepresnosti nemusi az tak vadit.. samozrejme nlte nechci omlouvat:) | |||
Autor: Chekotay | Odesláno: 19:06, 5.1.2016 | ID: 7035ee | Nahlásit Vaultmasterům |
Já jsem je právě nedávno študoval taky, tak mě to trklo. :) |