.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv .. |
Nízké umístění dnešního díla způsobily dvě věci: Za prvé vyloženě prasácký přístup autora k jazyku, za druhé se porota cítí uražena tím, že jí autor zaslal jen demoverzi povídky. To je podle mě pěkná prasárna. Průměrná známka čtyři rovné pro Firejsovu Prasečinu.
Autor: Firejs | Odesláno: 10:08, 6.1.2016 | ID: 32b692 | Nahlásit Vaultmasterům |
Pozitivní hodnocení. Děkuji. Souhlasím s tím, že jde jen o malý úryvek - i když skvěle zpracovaný. To je důvod proč pracuji na rozšířené verzi. Zatím mám jen další úryvky hrdinových zážitků a nevím jestli se mi to podaří dát celé dohromady... Dát tam nějakou tu vatu. :D | |||
Autor: Sybrakos | Odesláno: 21:34, 6.1.2016 | ID: 60f3a6 | Nahlásit Vaultmasterům |
Priste zkus psat neco vic vaznejsiho.. mas na to. | |||
Autor: Chekotay | Odesláno: 10:27, 10.1.2016 | ID: 7035ee | Nahlásit Vaultmasterům |
Musel jsem si kvůli téhle povídce přečíst Divoké a zlé. A kvůli Divokým a zlým jsem si samozřejmě musel přečíst Cestu krve. Včetně trojky. Jsi zlý, mlékaři Dane! |