.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv .. |
Nemám co číst. Ne, samozřejmě tady mám hromádku literatury faktu, ale teď jsem měl na mysli něco jednoduchého, zábavného a přitom obohacujícího, vytříbeného, dokonale povznášejícího... co by se dalo stáhnout do mobilu na cestu tramvají. Takže...
- Chceme po vás, abyste nejpozději do 30.X. t.r. zaslali své autorské, doposud nezveřejněné literární dílo žánru postapo povídky na adresu mé elektronické pošty (chekotay [@]seznam.cz)...
- ...a to v jazyce českém či slovenském...
- ...jako přiložený soubor ve formátu .odt nebo .doc.
- Do předmětu zprávy uveďte prosím magickou formuli "O brahmíní vemeno".
- Rozsah díla není zadán, ale mějte na paměti, že je celkem nepravděpodobné, aby někdo dokázal napsat velikánskou povídku, která by přitom ještě byla zajímavá a čtivá.
- Povídku, prosím, nepodepisujte, podepište se jen v e-mailu, jimž ji doručíte.
Autor: Tina | Odesláno: 16:26, 11.6.2016 | ID: 51fe60 | Nahlásit Vaultmasterům |
Ten poslední odstavec ve mně vzbudil zvláštní touhu opravdu ti něco do komínku hodit. Kdybych věděla, že se komínkový systém osvědčí, navrhla bych příští rok maily úplně zrušit. Pro každou povídku, která letos projde komínkem, neznám horší známku než 2! | |||
Autor: Chekotay | Odesláno: 18:04, 15.6.2016 | ID: 7035ee | Nahlásit Vaultmasterům |
Život na Brahmíně mne odnaučil hovořit o žertech, které bych nebyl ochoten si vytrpět až do veselého konce. :-) | |||
Autor: Uran | Odesláno: 08:22, 17.6.2016 | ID: 5188c8 | Nahlásit Vaultmasterům |
Nejsem psavec tak mě první napadlo hodit do komínku dýmovnici. | |||
Autor: Ssyx | Odesláno: 17:37, 21.6.2016 | ID: 7083aa | Nahlásit Vaultmasterům |
Uran: V tom případě by osazenstvo krytu použilo odvetných prostředků :) | |||
Autor: Chekotay | Odesláno: 16:22, 23.6.2016 | ID: 7035ee | Nahlásit Vaultmasterům |
Dýmovnice neprojde přes mřížku. Jo a krom toho by ji pak čekaly ještě protiatomové tlakové dveře II. třídy odolnosti a za nimi další 4 vzduchotěsné uzávěry a to celé proti přetlaku. | |||
Autor: Tina | Odesláno: 17:01, 24.6.2016 | ID: 51fe60 | Nahlásit Vaultmasterům |
Bože, cesta, kterou musí povídka urazit, aby se ti komínkem dostala do rukou, je horší než v Hledá se Nemo! | |||
Autor: Chekotay | Odesláno: 22:51, 28.6.2016 | ID: 7035ee | Nahlásit Vaultmasterům |
No pain, do gain. | |||
Autor: Sybrakos | Odesláno: 17:29, 25.7.2016 | ID: 616876 | Nahlásit Vaultmasterům |
Asi to bude trapné, ale zúčastním se. | |||
Autor: Pepe | Odesláno: 09:47, 30.10.2016 | ID: 7082de | Nahlásit Vaultmasterům |
Ahoj Cheky, poslal som poviedku, ale nepotvrdil si mi prijatie. Možno spam priečinkok? |