.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
JaW, 2020-11-03 11:12:13, NMA

MIB88: Megamod 2.47.5 pro Fallout 2

Megamod - název mluví sám za sebe: nové lokace, nové postavy, nové úkoly, spousta věcí a nových dobrodružství oproti originálu. Teď v nové verzi.

Změny od poslední verze, postup instalace a linky ke stažení jsou vypsané tady. Co všechno obsahuje poslední verze MegaModu se dočtete na fóru NMA a nejdetailnější informace na Vault-Tec Labs v sekci MIB88 Megamod.

A nebo si můžete stáhnout instalátor (460MB) nebo manuální instalaci (330MB) přímo z těchto odkazů. Přeji hodně zábavy.

Úvodní menu MM_2.47.5

InstalátorInstalátor

InstalátorInstalátor

sFall konfigurátorsFall konfigurátorsFall konfigurátor

Archiv článků na VŠB k této modifikaci.

Sdílet na Facebooku
Autor: TaranOdesláno: 12:22, 3.11.2020ID: 41d1beNahlásit Vaultmasterům
Díky za novinku! Konečně něco na dlouhé zimní večery. :)
Autor: FirewalkOdesláno: 22:07, 27.12.2020ID: 3378b2Nahlásit Vaultmasterům
Diky hosi :)
Idem sa do toho pustit
Autor: DekkerOdesláno: 17:26, 23.2.2021ID: 6f6fdcNahlásit Vaultmasterům
hmm bude update návodů a podobně? XD ... a narazil sem menší error XD ... při vytváření psotavy mi to píše u jména divné znaky XD. Třeba místo "D" to píše "," setkal se s tím někdo?
Autor: JaWOdesláno: 21:21, 23.2.2021ID: 513aa8Nahlásit Vaultmasterům
Dekker - český návod asi nikdo updatovat nebude, ale tento by měl být aktuální, snad https://falloutmods.fandom.com/wiki/Megamod_Guide

Mám verzi 2.47.5, ale ten tvůj problém s fontem nemám.
Autor: DekkerOdesláno: 21:35, 23.2.2021ID: 6f6fdcNahlásit Vaultmasterům
oki ... tak se tím budu muset nějak prokousat no XD

hmm ani na googlu sem nic nenašel XD. divné, celkově mám v té hře problém s fontem když chci něco napsat (třeba uložení hry) jediné co funguje v poho jsou čísla :D tak sem si hold přes editor savů upravil jméno no :D
Autor: JaWOdesláno: 12:22, 24.2.2021ID: 513aa8Nahlásit Vaultmasterům
A neinstaloval si přes to ještě něco? Nějaký mod, češtinu apod?
Autor: DekkerOdesláno: 15:21, 26.2.2021ID: 6f6fdcNahlásit Vaultmasterům
Nope ... stáhnul sem instalátor a dal instalovat. ani to pomě nechtělo cestu k původní instalaci. Ale je to jedinej problém zatím takže to asi nebudu řešit XD
Autor: DekkerOdesláno: 15:07, 27.2.2021ID: 6f6fdcNahlásit Vaultmasterům
hmm tak nemůžu zachránit sulikovu sestru. Kemp mám, otrokáři mrtví, ale otroci z klece nereagují a v boudě to hodilo divnej bug kdy zůstala komunikační obrazovka a nic nešlo i po loadu. pak se mi to sice podevlo překonat, ale nejde otevřít brána a nic nereaguje. a pak ještě ta vesnice kde mám sundat ty potkany (hned vedle VC) tak černá obrazovka a nic. Zkusím stáhnout verzy z GOG co sem našel a uvidíme. Mohu poslat save pokud by měl někdo zájem zkontrolovat zda je to jen u mě a nebo obecně
Autor: JaWOdesláno: 13:32, 28.2.2021ID: 513aa8Nahlásit Vaultmasterům
pošli. vyzkouším
Autor: DekkerOdesláno: 14:32, 28.2.2021ID: 6f6fdcNahlásit Vaultmasterům
tady to je https://mab.to/cMazhHcCj za 3 dny se to smaže XD

Ještě se snažím přijít na to ajk se dostat do abandone facility XD ... na NMA foru sem nic nenašel a psát tam ještě nemůžu XD
Autor: JaWOdesláno: 17:37, 28.2.2021ID: 513aa8Nahlásit Vaultmasterům
Zkoušel jsem a dělá mi to to samé.
Autor: JaWOdesláno: 17:46, 28.2.2021ID: 513aa8Nahlásit Vaultmasterům
Tohle jsou nově přidané lokace do megamodu, tak je to asi buglé https://www.nma-fallout.com/threads/megamod-version-2-47-bug-reports-and-suggestions.212333/page-54#post-4420951
Autor: DekkerOdesláno: 20:53, 28.2.2021ID: 6f6fdcNahlásit Vaultmasterům
oki díky .. no mám i další věci, ale to přesunu na forum XD nějak sem úplně zapoměl že tu je topick na megamod :D
Autor: glivapyOdesláno: 08:50, 28.8.2024ID: 426dfeNahlásit Vaultmasterům
Motility refers to the ability of the sperm to move or swim through the female reproductive system, which is essential to reach and fertilize the egg and is another crucial sperm quality parameter <a href=https://enhanceyourlife.mom/>priligy side effects</a>
Přidat komentář

Pravidla diskuse

• Příspěvky nesmí porušovat platný právní řád České republiky ani nabádat k jeho porušování.
  • Příspěvky nesmí obsahovat reklamu.
  • Příspěvky nesmí být přehnaně vulgární nebo primitivní.
  • Žádné příspěvky typu "První !!69".
Za porušení pravidel hrozí smazání příspěvku, permanentní BAN nebo kontaktování Policie ČR. Provozovatel si vyhrazuje právo uchovávat, zaznamenávat a v případě potřeby zveřejnit IP adresy všech přispívajících. Jakékoliv připomínky prosím pište na adresu abuse (zavináč) madbrahmin (tečka) cz.

Jak vypadá BAN na madbrahmin.cz? Spočívá v přidání Vaší IP adresy do firewallu přímo na serveru - cokoliv pod madbrahmin.cz tedy pro Vás přestane ve světě internetu existovat. Madbrahmin.cz se ve Vašem prohlížeči již nikdy nenačte.