.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv .. |
Fallout: Yesterday je předělávka zrušeného projektu Fallout 3 od Black Isle Studios, projektu známého také pod názvem Van Buren, do enginu Falloutu 2.
Autor: Knedlik | Odesláno: 14:08, 9.1.2022 | ID: 6141cc | Nahlásit Vaultmasterům |
Mel jsem moznost hrad oba posledni Wastelandy a nemuzu rict, ze by mi Van Buren chybel. Unity jsem vzal na milost a ,ackoliv nedam na F2 dopustit, ta grafika proste s sfallem nezestarne a je perfektne hratelna i dnes, tak diky narocnosti modovani s F2 enginem, uz by to asi melo spat. Mozna, (ale 20lete vyroci Falloutu uz bylo), by se hodil Remake F2 do Unity (treba k 25. nebo 30. vyroci), s lepsi podporou modu, otazka, jestli ta graficka nostalgie by to utahla. Ale kdyz zvladli udelat Diablo 2, asi by se dalo zvladnout i tohle. Teoreticky MS udelal AoE remastery a dopadlo to celkem fajn, tak treba by zvladli F1/2 pres obsidiany taky. Ale to uz jsem si celkem zafantaziroval. Obsidian preci jen dela na OuterWorlds a nejake te shooter hre, takze stejne nebudou mit cas. | |||
Autor: Knedlik | Odesláno: 14:09, 9.1.2022 | ID: 6141cc | Nahlásit Vaultmasterům |
fuj, hrat hned, a mas hrad. Aneb kdyz ruka je rychlejsi nez korekce, pardon. | |||
Autor: Ayreas | Odesláno: 14:26, 9.1.2022 | ID: 41f7a4 | Nahlásit Vaultmasterům |
No též nedám dopustit na engine F2 a jestli tohle někdy vyjde tak si to velmi rád zahraji :-) ... Upřímně by se mi to v unity enginu nelíbílo ani za mák :-D (ano vím, že vzniká i verze v unity od základu, ale to není můj šálek kávy) | |||
Autor: Knedlik | Odesláno: 19:41, 9.1.2022 | ID: 6141cc | Nahlásit Vaultmasterům |
ja vim a nevnucuji, ale mel jsem moznost si k poslednim vanocum je oba (wastelandy) nadelit (takze post hype era) a i kdyz jsem k tomu pristupoval docela rezervovane, tak presto jsem se v prubehu hrani pristihl, ze takhle by docela mohl fungovat v 21. roce 21. stoleti cely koncept Falloutu, ze to bylo skoro jako hrat fallout. Po zklamani s 3D, at uz F3/F4 a s Outerworlds, tak tohle byla solidni naplast, ze za komunistu nebylo vzdycky lip a kdyz se to udela poradne, tak to jde i s modernimi nastroji i v dnesni dobe v izometrickem modelu (diky new vegas jsem si taky myslel, ze izometricky pohled pro fallout uz je z pohledu vyvojaru passe a taky vlastneni znacky Bethesdou) . Prave diky narocnosti modovani F2 se ceka na modifikace roky, nekdy ani nedocka. Takze ac jsem rad, ze vychazeji i po dvaceti letech, furt jich je jako safranu. Samozrejme jsem za to rad... | |||
Autor: RoverUKSF | Odesláno: 10:39, 10.1.2022 | ID: 5114c4 | Nahlásit Vaultmasterům |
Keby sa len podarilo Adamovi Lackovi dokoncit VB v unity to by bola sen. Zaujmavy napad, remake-y predsa dnes idu, ale Bethesdaci by po prerabkach F1 a F2 museli priznat, ze ich pociny stoja za h***o. BTW novy release Yesterday z 9.1.2022 tu: "New As promised last time, here's the first weekly update, R4.1. Enjoy! - PJ & Co https://disk.yandex.ru/d/_LpjtoZjWRAmHQ https://mega.nz/file/UtVFjYjQ#cwlyy5rMWzcWNia72X1fOyrd4LnehWE-C5DVqunD9e8 R4.1 CHANGELOG [GENERAL] - Fixed location issues where some areas were inaccessible. - Added new or updated existing talking heads. - Updated sfall to the latest 4.3.2. - Added new world map labels." | |||
Autor: sanjay | Odesláno: 14:04, 13.3.2022 | ID: 61198a | Nahlásit Vaultmasterům |
Reup? Linky jsou mrtvé. | |||
Autor: JaW | Odesláno: 21:40, 14.3.2022 | ID: 513aa8 | Nahlásit Vaultmasterům |
sanjay - UPDATE - link ke stažení od nás | |||
Autor: JezeveC222 | Odesláno: 19:10, 5.6.2022 | ID: 6119f4 | Nahlásit Vaultmasterům |
Ahoj, mohl by mi někdo poradit se sprovozněním? Normálně jsem překopíroval ty 4 soubory nastavil rozlišení dle návodu, ale stejně se stále spouští klasic f2 a ještě bez sfallu. |