.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv .. |
Tak nakonec ne 1. října, jak bylo prý proklamováno (už si ani nevzpomínám :), ale 28. října (USA) a 31. října (Evropa). Jelikož jsem dnes líný psát, místo hromady řečí vás odkážu na Blue's News, kde byla přetlumočena oficiální tisková zpráva, popř. na Tiscali (kterým tímto děkuji za rychlé echo :), kde návdavkem najdete 3 nové screeny a ne nezajímavé exkluzivní informace o připravované české verzi Fallouta:
U nás se objeví oficiálně lokalizovaná (titulky) PC verze od Cenegy Czech (předobjednávka z Xzone za 1099 Kč), která podle našich informací na překladu již delší dobu pracuje a cílí na den premiéry ve světě, který by se snad měl stihnout, ale znáte to... Na domácí trh se dostane také sběratelská verze za dvojnásobnou cenu a s řadou dárků, jako artbook v pevné vazbě (100 stran), figurka Vault-boye, DVD dokument o vývoji to vše bude ve vaultovském kovovém boxu.
Autor: Aries | Odesláno: 00:02, 21.8.2008 | ID: 429318 | Nahlásit Vaultmasterům |
Jsem zvědav, o kolik měsíců to ta lokalizace zpozdí a taky kolik problémů bude s případnými modifikacemi/přídavky (omluvte skepsi, vysvětelní pro ní níže). Doufám že to nebude jako u Mass Effectu, pro který CDProjekt není stále schopen vydat patch fungující na verzi zakoupené v ČR (ale nainstalované v anglčtině), čímž si mě jakožto zákazníka naprosto zhnusil. | |||
Autor: no-dog | Odesláno: 23:23, 25.8.2008 | ID: 426c70 | Nahlásit Vaultmasterům |
bylo by skvele udelat nejaky odpocet, abysme meli >den d< na ocich. |