.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv .. |
Fallout 3, to jsou i nové perky:
Solar Powered (Poháněný Sluncem)
Lawbringer (Vykonavatel zákona)
Dostupné úrovně: 1
Požadavky: Level 14
Popis: Pokud máte perk Lawbringer po zabití jakkéhokoliv zlého charakteru z jeho těla vypadne prst. Prst může být prodán určitým postavám (jejichž identita je odhalena s tímto perkem) za zátky nebo body do pozitivní Karmy.
Child at Heart (Dítě v srdci)
Autor: Tom9k | Odesláno: 08:13, 26.9.2008 | ID: 41a91a | Nahlásit Vaultmasterům |
Četl jsem si všetky perky a musím říct že Swift Learner je zde ještě víc na houby než v předchozích dílech.... sice dává +10 % ke zkušenostem, ale když je maximum levelů jen 20, tak to nemá žádný smysl... | |||
Autor: Ratmamahatma | Odesláno: 09:16, 26.9.2008 | ID: 51d558 | Nahlásit Vaultmasterům |
Tom9k - s tim moc nesouhlasim. V původnim falloutu to bylo tušim jenom +5%. No a já se na úroveň 40 rozhodně nikdy nedostal. Předpokládám, že ve trojce zase tak často levelovat nebudeš a dostat se na level 20 o něco dřív ve hře výhoda bejt může. Zvlášť pokud chceš bejt napájenej sluníčkem :) Jinak docela dobrý perky. | |||
Autor: Zagulach | Odesláno: 15:15, 26.9.2008 | ID: 32de02 | Nahlásit Vaultmasterům |
Intense training moze byt az dest krat? To snad nemyslia vazne... | |||
Autor: PsychoP | Odesláno: 15:37, 26.9.2008 | ID: 700eda | Nahlásit Vaultmasterům |
Zagulach: Ale ano, myslí. V jednom rozhovoru to bylo řečeno dopředu, nicméně bonusy ze statů neovlivní hru tolik, jako bonusy z perků a schopnosti ovládat zbraně. Respektive: Postava s nízkým vnímáním a vysokým procentem schopnosti ovládat lehké zbraně bude mít stále velmi vysokou šanci se trefit do cíle apod... Takhle jsem to alespo pochopil. | |||
Autor: JaW | Odesláno: 19:02, 26.9.2008 | ID: 607e16 | Nahlásit Vaultmasterům |
PsychoP: Jo, pochopils to dobre. Bethesda si tu hru zjednodusuje, jak jen to jde. | |||
Autor: chilloutman | Odesláno: 08:34, 30.9.2008 | ID: 42969c | Nahlásit Vaultmasterům |
no ono pokud nebudes pouzivat VATS tak je uplne jedno jakou mas vnimavost, stejne to strili tam kam miris.... | |||
Autor: Ratmamahatma | Odesláno: 13:40, 30.9.2008 | ID: 51d558 | Nahlásit Vaultmasterům |
Tom9k - Beru zpět. Koukám teď do té Perovi příručky a vidim, že Swuft Learner je fakt napiču ;) |