.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv .. |
Rostislav nás informoval o rozjíždějícím se ukrajinském online projektu s názvem "Krai Mira".
Jedná se o postapokalyptické online RPG, které se odehrává v roce 2061 ve světě zničeném globální katastrofou. V tomto světě může každý jít svou vlastní cestou, komunikovat s ostatními hráči, vrhnout se do boje, plnit úkoly, shromažďovat zásoby a předměty, lovit, prozkoumávat ostrovy (pozn. hra se odehrává na několika ostrovech), obchodovat a spoustu dalšího.
Primárními statistikami hráče jsou síla, hbitost, odolnost, vnímání a
mentalita. Sekundární statistikami jsou hit body, fyzická a mentální
energie, akční body a nosnost. Zbraně mají poškození nárazové, tepelné, biologické, toxické a mentální.
Můžete se vybrat z pěti specializací: občana, lovce, mlátičku, řemeslníka a amazonku. Přičemž výběr postavy je velmi důležitý. Pokud si například zvolíte řemeslníka, tak dostanete bonusy na hledání a výrobu nových předmětů. Bojové vlastnosti budou samozřejmě oproti mlátičce slabší.
Hra běhá na slušivém 2D isometrickém enginu s bitmapovými renderovanými objekty.
Graficky je hra, myslím si, velmi povedená a dovolím si tvrdit, že
kdyby takhle vypadal nový Fallout, nikdo se zlobit nebude.
Pokud umíte rusky a nebo jen chcete vidět, jak se hra pohybuje, můžete si stáhnout a vyzkoušet demo. Poslední verze 0.15 je z 23.září. Pokud se někdy dočkáme verze 1.0, tak se máme opravdu na co těšit. Jen si vzpomeňte, jak jsme se vyblbli u Ashwordu a to byla blbá textovka 8-).
Více informací naleznete na stránkách projektu. Stránky jsou v ruštině, angličtině a polštině.
EDIT: Jak mě informoval Rost, jeden z autorů projektu, tak hru v současné době překládají do angličtiny a polštiny. Bohužel ještě neví, kdy bude překlad hotov, protože hra obsahuje velké množství textu.
Autor: tolstoj | Odesláno: 23:04, 17.10.2008 | ID: 618fec | Nahlásit Vaultmasterům |
az na to ze je to rusky to nevypada zas tak blbe jenom me sere ze vubec nevim co co je a ten divny beh | |||
Autor: JaW | Odesláno: 23:53, 17.10.2008 | ID: 607e16 | Nahlásit Vaultmasterům |
Hra se teď překládá do angličtiny, viz. můj edit v novince, tak to snad brzo zmastí, ať si to můžeme zahrát. | |||
Autor: Sius | Odesláno: 00:07, 18.10.2008 | ID: 6f7108 | Nahlásit Vaultmasterům |
Momentálně mít na stole toto a f3, tak sáhnu po ruské výrobě. Jsem šílenec do mmo a když je to ještě postapo, prostě fantazie. | |||
Autor: chiquita | Odesláno: 01:52, 18.10.2008 | ID: 5114c2 | Nahlásit Vaultmasterům |
to Sius - s první částí příspěvku musím souhlasit, akorát bych radši SP s nějakým zajímavým příběhem... Jinak screeny vypadají parádně, doufám, že překlad nebude trvat moc dlouho. | |||
Autor: AiMLEzZz | Odesláno: 09:25, 18.10.2008 | ID: 705bd2 | Nahlásit Vaultmasterům |
Jak já na ty MMOs moc nejsem, tak do tohodle du určitě. Škoda teho že neumim rusky, už bych pařal, takhle by totiž měl vypadat F3 :). | |||
Autor: Tom9k | Odesláno: 10:16, 18.10.2008 | ID: 41a91a | Nahlásit Vaultmasterům |
Už jsem to hráll.... vypadá to chrošo | |||
Autor: Redfox | Odesláno: 10:43, 18.10.2008 | ID: 7f504e | Nahlásit Vaultmasterům |
Říkal jsem si jestli se někdy něčeho takového dočkám a konečně je to aspoň částečně tady. Rozhodně si nenechám ujít a určitě si to s celým mým týmem zapaříme :) a ad fallout 3 ano možná by se nikdo nezlobil kdyby měl podobnou grafiku, ale i tak ho budu pařit jako o život a prozkoumávat jeho svět milimetr za milimetrem :) | |||
Autor: Tom9k | Odesláno: 20:09, 18.10.2008 | ID: 41a91a | Nahlásit Vaultmasterům |
No, pokud bych chtěl rýpat, tak se to má jmenovat Kraj Mira (v překladu "okraj světa") - to Krai je jen v angličtině, překlad z azbuky je Kraj | |||
Autor: Berry | Odesláno: 22:13, 18.10.2008 | ID: 6f968e | Nahlásit Vaultmasterům |
18.10.2008 Presentation of 'Krai Mira' project was placed on madbrahmin.cz, the oldest Czech Fallout-related website. To se mi libi :) | |||
Autor: Pavel | Odesláno: 09:12, 19.10.2008 | ID: 41f73c | Nahlásit Vaultmasterům |
hmm stáhnul jsem, zapnul jsem, nešlo to, nevim co s tim, poradite mi, pls ? | |||
Autor: Pavel | Odesláno: 09:18, 19.10.2008 | ID: 41f73c | Nahlásit Vaultmasterům |
Vypadá to suprově chtěl bych to hrát s ruštinou bych neměl mít problém, ale nevím proč nejde mi to. Vyjede mi flash player a nic jenom bílá obrazovka. A to jsem se těšil že si zapařim alespoň demo :( | |||
Autor: Tom9k | Odesláno: 10:34, 19.10.2008 | ID: 41a91a | Nahlásit Vaultmasterům |
Divné, jsem si to po dlouhé době nainstaloval a šlo mi vše v pohodě. Zkuste aktualizovat flash player | |||
Autor: Flaškavodpiva | Odesláno: 15:13, 19.10.2008 | ID: 70a85c | Nahlásit Vaultmasterům |
onlajnovka ve flashi, dobrej vtip | |||
Autor: Nod | Odesláno: 19:34, 19.10.2008 | ID: 7eb2e8 | Nahlásit Vaultmasterům |
Až to bude v ENG určitě jdu do toho =) s Azbukou bych si na 100% neporadil =) Jinak to v celku vypadá pěkně =) Jen by mě zajímalo s čím se dobudoucna vytasí interplay.... | |||
Autor: Rostyslav | Odesláno: 15:52, 4.7.2015 | ID: 33a028 | Nahlásit Vaultmasterům |
uv je to v ENG - http://crimeagame.com/crimea.zip http://crimeagame.com/index_en.php https://wspieram.to/projekt/5034/crimea-postapokaliptyczna-gra-rpg aj nie je online - Barter - 5 groups of traders - Caravans schedule - Dice game - Trader near Fort entrance - New mobs - Birjuk, mutants - 5 new enemy groups for random locations - New terrain objects: trade caravans, trails, sacks - New hair styles and materials for Punk Woman - Enemy's perception depends on light conditions - Your satellites give you 50% of their experience, and Rudi gives 100% - Option to turn off background music and enemy voices - Radioactive areas are displayed on the global map - Steal alarm depends on the amount of items - Radiation and it's consequences - Orders for satellite NPCs, ability to change distance and steal - English texts were improved (gratitude to Metzger) - New locations - Agility improves your stealing skills - Mutation - 'Replay Level' button - Improved usability (trade, help screen, tip arrows on locations) - Fixed bug with Fort's guard inventory - New weapons - RPM64, Fagernes - Global Map zoom - Behaviour of Rudi improved - Effects: muzzle flash, blood signs on the ground - Severely wounded creatures use stimpacks, or try to escape battle - Evade in close combat depends on agility of the opponents - Default Perk "Evade" II for Rudi - If Rudi escapes, he gets 1/2 of damage - New monsters: Radik, Meat Baron |