.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv .. |
Tak jako již spousta lidí přede mnou, i já započal hrát Fallout 3, pokračovaní nejlepší rpg hry všech dob, co nejdříve to šlo. Jako veliký fanda Oblivionu (skutečně) jsem se na F3 poměrně hodně těšil a doufal, že bude srovnatelných kvalit jako předchozí dva díly (Tactics nepočítám, to je trochu jiná hra). Už na začátek musím říct, že tomu tak bohužel není a byl jsem částečně zklamán. Proč, to si přečtěte dále.
celý článek
(Pošlete i Vy vaše dojmy z hraní Falloutu 3)
Autor: patrik | Odesláno: 19:52, 30.10.2008 | ID: 518a5a | Nahlásit Vaultmasterům |
pre mna zatial najlepsia hracksa recenzia. trocha ma vystrasila, ale stale dufam a zajtra[v pondelok kupujem. uvidim sam. falouty mam rad a oblivion tiez]az na repetitivne zatvaranie bran. kvoli otovrenemu svetu som prekusol aj to, ze to bude fantasy. inu novu post apo hru, nez fallout3 nepoznam, takze nemam moc na vyber. | |||
Autor: Kalimero | Odesláno: 20:13, 30.10.2008 | ID: 518aba | Nahlásit Vaultmasterům |
Cituji: "Jako veliký fanda Oblivionu" a v zápětí "Obavy se naplnily a Fallout 3 se hraje hodně podobně jako Oblivion". Neprotiřečíš si trošku? Na jednu stranu máš rád Oblivion a proto se na Fallout i těšíš a nakonec když zjistíš, že se to podobá tvému oblbenému oblivionu, tak řekneš že je to zápor. Níže popisované věcu už relativně všichni popisujete stejně. Rozdíl pak je v tom, že někomu se daná věc líbí, někomu je to šumák a někdo kvůli tomu hru odsoudí :) | |||
Autor: TTJN | Odesláno: 20:28, 30.10.2008 | ID: 602f8e | Nahlásit Vaultmasterům |
,,Také není zrovna povzbuzující, že i takového supermutanta lze zabít několika ranami do hlavy loveckou puškou,, ...a kolik bys chtel, aby vydrzel ran??:-D | |||
Autor: RedfoxCZ | Odesláno: 20:42, 30.10.2008 | ID: 7f504e | Nahlásit Vaultmasterům |
Imho zabít supermutanta je opravdu možné pár dobře mířenými ranami s vyšší úrovní skillu na lehké zbraně a také s kritickým zásahem do hlavy ;) takže jak jistě víte nic jednoduchého ;) k tomu později přibudou supermutantni brute které nesejmete ani na 10 ran do hlavy ... | |||
Autor: Kharkow | Odesláno: 20:45, 30.10.2008 | ID: 513982 | Nahlásit Vaultmasterům |
Pěkné, věcné, doplňující :) A ty šutry fakt prudí... "šutr, kámen, balvan, balvan, šutr, kámen, balvan..." :) | |||
Autor: blbec | Odesláno: 21:19, 30.10.2008 | ID: 7f0362 | Nahlásit Vaultmasterům |
nemohl by me nekdo poradit kde najdu colina moriatyho? asi jsem uplnej magor, ale normalni mapa me ukazuje kamsi k rece, ale kompas a local mapa vetsinou do megatonu | |||
Autor: Johanka z Jarku | Odesláno: 21:55, 30.10.2008 | ID: 6fe830 | Nahlásit Vaultmasterům |
Nechces nahodou porovnavat ostatne fallouty s ostatnymi izometrickymi hrami? Ja som oblivion nehral, a F3 je super, urcite bys om to neporovnaval, su aj ini co nehrali oblivion ako ja, takze toto porovnavanie je podla mna uplne zbytocne | |||
Autor: Deštník | Odesláno: 22:04, 30.10.2008 | ID: 7fc4b6 | Nahlásit Vaultmasterům |
blbec: Moriatyho najdes v Megatonu hned v krcme, kde je i ten hnusak Gob, alespon ja ho tam nasel. Hned potom uninstall :-) | |||
Autor: kEIN | Odesláno: 22:23, 30.10.2008 | ID: 51634c | Nahlásit Vaultmasterům |
Kalimero: Ty máš pořád co říct viď ?? já jsem to pochopil tak že on je fanda oblivionu, ale ta druhá část byla spíše věnována čtenářům ;) | |||
Autor: Johanka z Jarku | Odesláno: 22:41, 30.10.2008 | ID: 6fe830 | Nahlásit Vaultmasterům |
Ked uz sa zachadza do detailov. -System mierienia je super, v klasickom falloute sa strelilo (5 AB) a zamierilo (6AB)(priklad) a koniec. TU je to vzrusenie ze sa da zasiahnut lubovolna cast tela, lebo strielate kam sa podari (nemyslim VATS) -Ta muzika, je svyznejsia, ale ked ste si vsimli je tam RADIO, a ako tu uz byva zvykom PROPAGANDA je vacsinou vesela a nie pochmurna... -a viac som sa este nedostal, u mna ma 10/10. | |||
Autor: Kalimero | Odesláno: 23:40, 30.10.2008 | ID: 518aba | Nahlásit Vaultmasterům |
Kein: a já to zas pochopil naopak. Máš problém s jiným názorem? :) Jak vidíš, vyjadřuji se pouze k článku už minimálně do další diskuze, pokud vůči někdo mě nemá hloupé připomínky... | |||
Autor: Kein | Odesláno: 01:11, 31.10.2008 | ID: 51634c | Nahlásit Vaultmasterům |
Kalimer: Kdes na to přišel?? zase překrucuješ argumenty? už jsi zapomněl za co si měl ban viď ? :D | |||
Autor: Ewil | Odesláno: 06:15, 31.10.2008 | ID: 705aa6 | Nahlásit Vaultmasterům |
2 Kalimero: Mas trochu pravdu. Jde o to, ze i presto ze mam rad hodne Oblivion, tak sem doufal, ze se mu nebude F3 az tolik podobat, ale ze bude mit minimalne podobnou kvalitu s vice falloutovskou hratelnosti. Momentalne to uz ani nehraju, cekam na patch, ktery vyresi zamrzani :( 2 TTJN: Zabit supermutanta s loveckou puskou a obycejnym armorem na patem levelu je opravdu tvrdy orisek ve starsich falloutech, tady ne. | |||
Autor: snip | Odesláno: 10:55, 31.10.2008 | ID: 60563e | Nahlásit Vaultmasterům |
hele vy blbouni kdyz se vam ta hra nelibi tak ji nehrajte ale jak muzete psat recenzi kdyz jste proti ni zcela zaujati prijdete mi jako magori proste kluci z cernyho ostrova se prefetovali posrali podnikani tak uz original fallout nebude taak byli klucio z beth.. tak hodny ze nam udelali nahrasku ktera je nadprumerna a budme za ni radi uvidime s cim prijdou priste.. jinak zacatek je genialni prsote se szit s postavou od narozeni co jinyho je pak rpg na to neprisli ani ostrovani je to daleko lepsi nez prochazeni posranyho kostela s posranyma mravencema | |||
Autor: Kein | Odesláno: 11:25, 31.10.2008 | ID: 51634c | Nahlásit Vaultmasterům |
psat recenze na hru co nezaujme recenzenta se nesmi?? to se muzou psat jen chalozpevy???...logicke... | |||
Autor: Marco | Odesláno: 11:45, 31.10.2008 | ID: 6fc0b8 | Nahlásit Vaultmasterům |
TO:snip ako tak pozeram tak ani pisat poriadne nevies...kolko mas?? 10 rokov??? presne takym sracom mali v umysle bethesdaci tuto hru spatlat...na takych ako ti najviac zarobia...vedeli ze keby to uribia v izo tak tolko nevyrizuju.. | |||
Autor: AiMLEzZz | Odesláno: 12:50, 31.10.2008 | ID: 6057ce | Nahlásit Vaultmasterům |
Zabít supermutanta někdy u začátku jenom s loveckou puškou nebo brokovnicí jde i ve starých Falloutech. | |||
Autor: snip | Odesláno: 14:06, 31.10.2008 | ID: 60563e | Nahlásit Vaultmasterům |
TO MARCO: jak bych ti to rekl jedina vec co me kdy na falloutu srala je prave izo uz pri prvnim falloutu jsem si predstavoval jak by to asi vypadalo a f3 je velmi blizko toho co jse si predstavoval. vis mel by si se naucit jedno heslo komaru KUPREDU!!! ZPATKY ANI KROK :0) choď do riti ja na teba jebem MARCOjebe | |||
Autor: Stanley | Odesláno: 18:10, 31.10.2008 | ID: 42956e | Nahlásit Vaultmasterům |
jakto jako myslíte soundtrack ? vzdyt hudba je uplne skvelá co vám na tom vadí ? | |||
Autor: Kalimero | Odesláno: 19:23, 31.10.2008 | ID: 518aba | Nahlásit Vaultmasterům |
Kein: myslíš ten ban, který redakce uznala za neoprávněný a proto ho stáhli? ;-) Mimoto, pokud překrucuju fakta, tak proč to autor uznává? Možná proto že je rozumný a nemyslel to nijak zle. To jen tys tu rýpal stylem, "že pořád mám co říct". Podívej se na svůj počet příspěvků v jiných diskuzích a na můj a je celkem jasné, kdo má pořád co říct |