.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv .. |
Jedna z nejvíce diskutovaných věcí, během vývoje Falloutu 3, byla nemožnost zabíjet děti.
V předchozích dílech měli tuto výhradu jen občané spojených států. V evropské verzi jste děti vůbec nepotkali.
Všem bylo jasné, že chytré hlavy časem něco ukuchtí. Netrvalo to ani dva týdny a děti v The Capital Wasteland se mohou začít v noci strachy pokakávat. Skončila doba hájení, začíná lovná sezona! Jaroušku, nachystej si košíček.
Autor: Drog | Odesláno: 13:39, 15.11.2008 | ID: 429576 | Nahlásit Vaultmasterům |
Nemohl by tu někdo udělat těch screenů víc ? | |||
Autor: JaW | Odesláno: 13:48, 15.11.2008 | ID: 7eb4d8 | Nahlásit Vaultmasterům |
http://www.madbrahmin.cz/download/fallout3/mods/killable_children/1.jpg http://www.madbrahmin.cz/download/fallout3/mods/killable_children/3.jpg http://www.madbrahmin.cz/download/fallout3/mods/killable_children/4.jpg http://www.madbrahmin.cz/download/fallout3/mods/killable_children/5.jpg http://www.madbrahmin.cz/download/fallout3/mods/killable_children/6.jpg | |||
Autor: Ratmamahatma | Odesláno: 13:49, 15.11.2008 | ID: 6f716c | Nahlásit Vaultmasterům |
:D Rajcuje tě pohled na mrtvý holčičky? ;) | |||
Autor: Drog | Odesláno: 14:06, 15.11.2008 | ID: 429576 | Nahlásit Vaultmasterům |
Díky. Že váháš, potřebuji inspiraci pro mého věčně neposlušného frantíka ,) | |||
Autor: Justy | Odesláno: 14:30, 15.11.2008 | ID: 60f410 | Nahlásit Vaultmasterům |
Proboha, ty modely potřebují ještě tunu práce. Nicméně se to cení. :) Zatím bych byl ale vděčný za neoddělitelné končetiny - takhle to vypadá fakt dost praštěně. | |||
Autor: gogolak | Odesláno: 14:31, 15.11.2008 | ID: 611b1c | Nahlásit Vaultmasterům |
Chachacha. Jooooooo. :D Nerajcuje mě pohled na mrtvou holčičku jako kolegu, byť to zřejmě myslí v legraci, ovšem těší mě představa šklebů na tvářích pánů z Bethesdy, kteří se o existenci tohoto patche určitě dozví a nebudou z toho mít radost. Nechápu, proč by nemělo být možné zabíjet i děti. Vždyť to nejsou žádní duchové, ale normální lidské bytosti z masa a kostí, kterým můžete ustřelit hlavu stejně jako komukoli jinému... | |||
Autor: Kein | Odesláno: 14:34, 15.11.2008 | ID: 51634c | Nahlásit Vaultmasterům |
GO AHEAD !!!! JDU INSTALOVAT F3 A zabíjet PESKY KIDS těším se na lightlampcamp !!!! | |||
Autor: Kein | Odesláno: 14:35, 15.11.2008 | ID: 51634c | Nahlásit Vaultmasterům |
gogolak: kdyby to nebylo zkázáno tak by mě t otak nebavilo teď budu dělat ale jenom to 8) | |||
Autor: heethen | Odesláno: 15:26, 15.11.2008 | ID: 426c70 | Nahlásit Vaultmasterům |
2 gogolak > Poněvadž lidi jsou úplně marní a jako příčinu všeho vidí počítačové hry a myslí si, že když si schopný děcko zabít ve falloutu, tak si brzy koupíš loveckou pušku a zakempuješ před libovolnou školou. Důkazů a důsledků tohoto prapodivného chování je všude kolem spousta. A dokonce pro něho máme název - cenzura. Ale ta je přece možná jenom v totalitních státech....nebo ne ? :) | |||
Autor: smejki | Odesláno: 16:53, 15.11.2008 | ID: 70a85c | Nahlásit Vaultmasterům |
sadistická jelita si tady dali sraz 8-D | |||
Autor: vilma | Odesláno: 20:47, 15.11.2008 | ID: 602f96 | Nahlásit Vaultmasterům |
Yeaaah. Parchanti teste se. Je neuveritelne jak jsou ti hajzlici ve hre drzy, asi vedej o tom ze je Bethesda nenecha zemrit. Ale to neee, ted dostanou :-) | |||
Autor: Kalimero | Odesláno: 11:28, 16.11.2008 | ID: 518aba | Nahlásit Vaultmasterům |
Do toho kluci. Pořádně se vyřáďěte, ať pak v reálném světe nemučítě sousedovic dcerku ve sklepě Mimochodem ten první post - brrrr | |||
Autor: Drog | Odesláno: 11:45, 16.11.2008 | ID: 429576 | Nahlásit Vaultmasterům |
Kalimero:Zřejmě postrádáš velkou dávku smyslu pro humor, měl by ses jit léčit hochu. | |||
Autor: Deva | Odesláno: 13:27, 16.11.2008 | ID: 7080ee | Nahlásit Vaultmasterům |
Mě nesralo že ve falloutu 3 nešly zabíjet děti,to mě nijak nebere,ale když jste ve Falloutu 2 poslali davku behem přestrelky a náhodou zasáhli dítě,nemuseli jste hrát za hajzla a stejně po vás začali jít Lovci hlav,což byla hodně nemilá situace.Proto myslím že ta možnost ve Falloutu 2 byla na místě.Ted už jen doufat že do toho patche někdy přidají i ty lovce | |||
Autor: Pepan | Odesláno: 18:08, 27.11.2008 | ID: 51ae4c | Nahlásit Vaultmasterům |
Znate to ? Do tramvaje nastoupi skupina malych deti a porvavaj tam, nespocetkrat vam dupnou na nohu, blokujou vam cestu pri vystupovani a vy nemuzete NIC udelat, protoze to jsou jen deti...cestou domu nastoupi skupina trinactiletych deti a porvavaj na sebe dost vulgarne, nespocetkrat do vas "omylem" strci, umyslne vam blokujou cestu a vy nemuzete NIC, protoze to jsou porad lidi...nebudu to prodluzovat ! Chci ten mod jenze se mi FO3nexus nechce nahrat...Prosim kde se da tenhle mod jeste sehnat ?! :-( | |||
Autor: Pepan | Odesláno: 18:28, 27.11.2008 | ID: 51ae4c | Nahlásit Vaultmasterům |
Tim svym prispevkem samozrejme nedavam najevo, ze jsem nejakej uchylak co rad vrazdi deti :D ale tohle je svet Falloutu, kterej je krutej, nehostinej pro zivot a kdyz strelite do davu fatmanem a vsichni, krome ditete umrou, tak z toho zustava rozum stat :) |