.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv .. |
Vážení, zhruba po sto letech jsem se trochu pohrabal v kreativně-fantasmagorickém zákoutí fór No Mutants Allowed a musím říct, že se na mě vysypaly opravdu exkluzivní kousky, o které by byla skoro prasárna se nepodělit. Dokonce i tolik populární fašistické tematiky ubylo!
Někdo na Vánoce peče cukroví, zručný Bulhar s nickem Relentless666 ve svátky ze všeho nejraději maluje známé i neznámé Falloutí zrůdičky: ujetý klokan, geniálně zpracovaný wanamingo, geckon. Prý budou i další.
Jistý Tourdion to ve svátky bere zase přes pušky (první, druhá).
No a páně phomax se nám asi zbláznil úplně. Tak zase někdy! :-*
Autor: Pavel | Odesláno: 15:58, 27.12.2008 | ID: 6f968e | Nahlásit Vaultmasterům |
Ten gekon je boží. Škoda že to neni větší obrázek, hned by šel na plochu. :D | |||
Autor: smejki | Odesláno: 18:19, 27.12.2008 | ID: 70a85c | Nahlásit Vaultmasterům |
ještěre...to tam nemužeš dát miniatury? jinak kousky to jsou nádherný | |||
Autor: hh | Odesláno: 20:20, 27.12.2008 | ID: 613f10 | Nahlásit Vaultmasterům |
nic moc čekal jsem lepší obrázky,bych udělal lepší ;) | |||
Autor: Ratmamahatma | Odesláno: 21:41, 27.12.2008 | ID: 6f716c | Nahlásit Vaultmasterům |
Jj, celkem to ujde, ale žádný zázračno. Na novinku bych to neviděl to jsou na NMA i lepší arty. | |||
Autor: Ještěr | Odesláno: 21:42, 27.12.2008 | ID: 7f27b0 | Nahlásit Vaultmasterům |
Ty nedáš dohromady ani rozumnou českou větu, doufám, že žertuješ... | |||
Autor: Ještěr | Odesláno: 21:42, 27.12.2008 | ID: 7f27b0 | Nahlásit Vaultmasterům |
(ad "hh" for sure) | |||
Autor: mi. | Odesláno: 23:38, 27.12.2008 | ID: 70d1c2 | Nahlásit Vaultmasterům |
to hh: viz. Ještěr :) etc. docela cool btw. o tom je Fallout vzit par ulamanejch veci prisroubovat ci privazat to na starou "tatovu" pusku a ejhle hned je to celkem hezky delo. :) Jinak alien/gecko jsou prakticky old s miniaturnima upravama jako je napr. ta celist a chapadla aliena, ale docela podareny .) | |||
Autor: bb | Odesláno: 23:42, 27.12.2008 | ID: 33a21a | Nahlásit Vaultmasterům |
Tak vedel by som si predstaviť aj lepšiu pušku ale určite lepšie ako to čo vyplodila Bethesda. Fallout 3 je vôbec čo sa týka zbraní dizajnovo nezvládnutý. To musíte uznať že tie modely čo sa zobrazovali v dvojke dole v lište vyzerali podstatne lepšie. | |||
Autor: Ratmamahatma | Odesláno: 14:35, 28.12.2008 | ID: 6f716c | Nahlásit Vaultmasterům |
Mě obecně vrtá hlavou proč maj ty vývojáři pořád potřebu předělávat design věcí. Obvzlášť se z nějakého důvodu ukájej na energozbrojích. Nakonec to končí tak, že díky změněnému designu kdečeho hry ani nevypadaj jako fallouty (tactic, 3, bos). Nejhorší je, že tyhle předělávky ani nevycházej ze stejnejch inspiračních zdrojů (retrofuturismus, raygun gothic..). Škoda slov. | |||
Autor: Ramon Dexter | Odesláno: 15:17, 28.12.2008 | ID: 6055d6 | Nahlásit Vaultmasterům |
ratman: no, Fallouty od Black Isle měly svuj styl, Fallout Tactics měl taky svuj styl a Fallout 3 od Bethesdy má taky svuj styl. Kdo čekal že F3 bude stejnej jako předchůdci je blázen a idealista. Jak má vypadat Fallout? Řek bych že to nikdo z nás neví, takže se prosím mírněte. | |||
Autor: Ramon Dexter | Odesláno: 15:18, 28.12.2008 | ID: 6055d6 | Nahlásit Vaultmasterům |
PS: Případně bych se ptal na názor někoho z původních tvůrců. Jinak je tahle diskuse zbytečná. | |||
Autor: bb | Odesláno: 16:17, 28.12.2008 | ID: 7f4e5a | Nahlásit Vaultmasterům |
ten humbuk okolo energozbrojí celkom nechápem. Powerarmor enklávy je prevzatý takmer do detailov z tacticsu a energozbroj bratstva je klasika. Povedzme si pravdu v starých dieloch vyzerala energozbroj tiež hnusne, proste kus plechu (myslím normálnu, nie advanced) | |||
Autor: Ramon Dexter | Odesláno: 16:34, 28.12.2008 | ID: 7f27b0 | Nahlásit Vaultmasterům |
Kdes byl posledních 10 let, Ramone? Styl Falloutů je poměrně jasnej od roku 1997. | |||
Autor: Ramón | Odesláno: 16:47, 28.12.2008 | ID: 6055d6 | Nahlásit Vaultmasterům |
kde jsem byl? Zabejval se Falloutem. Tam jsem byl. A F3 mi přijde stylově docela v pořádku. Jestli to někdo nechápe, vývoj se tomu říká. | |||
Autor: Derivát | Odesláno: 23:36, 28.12.2008 | ID: 7eb2e8 | Nahlásit Vaultmasterům |
V tomhle případě se tomu řiká degenerace žánru, co má uspkojit tuny lidí. Ty arty se ale vážně povedly, hned bych si něco dal na plochu. | |||
Autor: Ramón | Odesláno: 09:17, 29.12.2008 | ID: 6055d6 | Nahlásit Vaultmasterům |
Bethsedě šlo o peníze. Nelze se jim divit. Skalní fanoušci by vývoj prostě nezaplatili. Proto B. zvolila kompromis a myslim si že to dopadlo dobře. Deriváte, mluvíš o uspokojení tuny lidí. Co to je? | |||
Autor: Smejki | Odesláno: 12:30, 29.12.2008 | ID: 70a85c | Nahlásit Vaultmasterům |
Copak design světa je řízen penězi? | |||
Autor: Derivát | Odesláno: 17:46, 29.12.2008 | ID: 7eb2e8 | Nahlásit Vaultmasterům |
Tuna lidí rovná se od všech kus. Tahle trojka díky svojí krví všude a ze všeho, lítáním hlav a v podstatě nijakou náplní uspokojila hlavně ty, co d hry většinou nechtějí nic zvláštního. Jenom to rychle dohrát, nemyslet a za pár hodin odinstalovat. Takhle mi to přijde. Chyběl mi tam feeling boje o přežití, chybělo mi tam něco co by mě táhlo dopředu. Bohužel nic z toho. | |||
Autor: Ještěr | Odesláno: 03:39, 31.12.2008 | ID: 7f27b0 | Nahlásit Vaultmasterům |
Přestaňte tu zakládat tradiční, nikoho nezajímající FO3 OT, volkové. Jináč kdo říká, že ty arty nejsou dobrý, popř. jsou na "regulérní" newsu moc šolich apod., tak daný problematice jednoduše nerozumí. Všechno je u nich v cajku, drží se stylu Falloutů a všechno je to poctivá ruční práce, tedy high class. | |||
Autor: patrik | Odesláno: 19:19, 1.1.2009 | ID: 41ab0e | Nahlásit Vaultmasterům |
to jester: :) umelecke diela |