.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv .. |
Dneska jen v rychlosti, pač se učim na zkoušky.
Bethesda vydala nový patch pro PC verzi F3. Dopad momentálně neznámý (stops crashes, fixes quest hiccups and adds in dinosaurs (unconfirmed))
A ta samá firma zveřejnila datum vydání prvního minidatadisku Operation:Anchorage. Válka začne 27.ledna.
Pitt nám zešediví. Nejedná se o Brada Pitta, nýbrž o jeden z datadisků "The Pitt", který se bude odehrávat v ruinách Pittsburghu. A nejedná se o změnu barevného filtru (očekávám hnědý), ale o morální zešedivění. Mělo by jít o nejtradičnější falloutovinu, kde budete řešit těžká morální dilemata. Prohlásil to Jeff Gardiner (v rozhovoru pro Eurogamer), pokud chcete vědět, na koho případně brousit perlík kosu.
JaV edit: Jedná se přesně o patch verze 1.1.0.35 a ke stáhnutí je k dispozici US a UK verze na oficiálních stránkách hry. Na výpis oprav se můžete mrknout zde.
Update 17.01.2009: Cenaga.cz: Anglický patch 1.1.0.35 je kompatibilní s CZ verzí hry a je ke stažení zde ZDE
Cenega Czech vydá během následujícího týdne ještě jeden update, který
bude obsahovat drobné úpravy v textu a opravenou verzi lanucheru.
Aktuální verze launcheru neukládá některé funkce, např. filtrování.
Budeme vás včas informovat.
Autor: bill | Odesláno: 02:45, 14.1.2009 | ID: 602f94 | Nahlásit Vaultmasterům |
lol, morálne dilema. nech ide do piče | |||
Autor: Ratmamahatma | Odesláno: 08:52, 14.1.2009 | ID: 51d558 | Nahlásit Vaultmasterům |
Cože? Já myslel že o těžkou falloutovinu mělo jít už v originální trojce. Takhle v podstatě řiká: "Jo no, při dělání trojky sme se na šedivou zónu a morální dilemata zvysoka vysrali, ale tenhle datadisky tyhle přísady zaručeně obsahovat bude!" (potlesk) Docela mě mrazí z toho, že na nás klucí chtěj vysypat další várku svých absurdních zápletek.No.. to bych lhal.. je mi to totiž celkem jedno a mrazí mě od špatně utěsněnejch oken. | |||
Autor: chilloutman | Odesláno: 09:04, 14.1.2009 | ID: 524e0e | Nahlásit Vaultmasterům |
to bude tak sedy jak vyhodit megatunu do luftu | |||
Autor: Ratmamahatma | Odesláno: 09:14, 14.1.2009 | ID: 51d558 | Nahlásit Vaultmasterům |
chilloutman: To jo, třeba bude možný hned na začátku datadisku vyhodit do povětří celej Pitt. Tak, dohráno :) | |||
Autor: jax | Odesláno: 15:10, 14.1.2009 | ID: 6f981e | Nahlásit Vaultmasterům |
Ale hovno manici! Ty addony budou proste super stejne jako cela trojka :) | |||
Autor: bill | Odesláno: 17:41, 14.1.2009 | ID: 8df4c4 | Nahlásit Vaultmasterům |
"...The Pit (výprava do industriálního města nájezdníků ve troskách Pittsburgu, kde si vyberete, ke komu se přidáte) a v březnu Broken Steel (pokračování hlavního questu z původní hry, v němž se pokusíte nadobro vyčistit území od pozůstatků Enklávy). " (tiscali) Mne sa zda ze v kazdom datadisku budu posilovat FPS cast hry, proste v The pit si vyberiete stranu a druhu postrielate a v Broken steel postrielate enklavu a to je herny obsah. | |||
Autor: smejki | Odesláno: 17:54, 14.1.2009 | ID: 70a85c | Nahlásit Vaultmasterům |
no tak oni to jsou jen DLC. takže žádnou revoluci bych nečekal. Anchorage na mě stále působí svým nápadem nejoriginálněji. | |||
Autor: noname | Odesláno: 18:01, 17.1.2009 | ID: 703456 | Nahlásit Vaultmasterům |
mam cekat na ceskej patch, kdyz mam ceskou origo ? nebo tam muzu placnout ten uk ??? | |||
Autor: JaW | Odesláno: 22:17, 17.1.2009 | ID: 511462 | Nahlásit Vaultmasterům |
noname: viz. cenega.cz [14.01.2009] Anglický patch 1.1.0.35 je kompatibilní s CZ verzí hry a je ke stažení zde ZDE Cenega Czech vydá během následujícího týdne ještě jeden update, který bude obsahovat drobné úpravy v textu a opravenou verzi lanucheru. Aktuální verze launcheru neukládá některé funkce, např. filtrování. Budeme vás včas informovat. |