.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv .. |
Autor: Tom9k | Odesláno: 15:27, 24.2.2009 | ID: 7edc4e | Nahlásit Vaultmasterům |
Nemělo by se to nááhodou jmenovat Potomci Lidí 2? :D | |||
Autor: smejki - Tom9k | Odesláno: 15:50, 24.2.2009 | ID: 70a85c | Nahlásit Vaultmasterům |
jen to ne! | |||
Autor: Vic | Odesláno: 16:18, 24.2.2009 | ID: 51133a | Nahlásit Vaultmasterům |
to 20 let poté tudle vyšlo za 49 Kč tak sem si jej koupil a shlédnul - to je ta největší kravina co sem kdy viděl, ti lidi tam toho moc neřeší viz. je tam gang odstřelovačů který je vyzbrojen(kdoby to byl čekal) snajperkama, ale ne žádný shity ale kvalitní Remington 700, no a občas si někoho sejmou, ale nikomu to moc nevadí, jako že by se sebralo pár chlapů a šlo je vyhladit ze Země, hlavní hrdinku doprovází žena kolem 40ti let jejíž stracený synáček je šéf toho gangu, navíc tomu velí nějaká pošahaná bréca, která chce dítě, které čeká hlavní hrdinka. Pak je tam postava - vocas kterej vysílá v radiu, ale jinak tam nikdo neřeší nic většího - film je nuda, a nuda mě osobně se nelíbí a dávam hodnocení 3/10 za snahu která se neprojevila. Někomu se ten film bude určitě líbit já za sebe říkám že je škoda těch 49 kaček | |||
Autor: Pavel | Odesláno: 21:07, 24.2.2009 | ID: 61185e | Nahlásit Vaultmasterům |
Souhlasím s Vicem jsem fanda postapo ale tohle mi zvedlo mandle. Už mi bylo jen divný jak se ta bruneta dozvěděla že hl. hrdinka čeká dítě. Zřejmě byl její mozek vystaven velké radiaci či co, a prostě zdementěla. Na 20 let poté bych se znovu díval jen když bych byl zavřený v krytu několik let a žádnej jinej film bych neměl. Jediné co mě trochu potěšilo byl ten chlápek s rádiem. Ten jedinej byl normální a alespoň něco dělal. | |||
Autor: Ramon Dexter | Odesláno: 09:27, 25.2.2009 | ID: 6055d6 | Nahlásit Vaultmasterům |
Jsem fanda do postapo (tak trošku fanatik), proto jsem schopnej leccos odpustit. I ten Pošťák se mi docela líbil (ale ta knížka JE lepší), ale tohle...tohle je moc. Mizernej režisér, špatná kamera, nefunkční příběh a tragický herci. Když už jsem ten film pustil, řek jsem si že ho dokoukam. Když to ale tatík omylem vypnul, neměl jsem už potom sílu hledat kde film skončil. 2/10 za snahu. | |||
Autor: Míráč | Odesláno: 18:50, 25.2.2009 | ID: 511526 | Nahlásit Vaultmasterům |
Tak jsem to konečně zkouknul. Silně mi to přípomínalo Svědectví od S. Kinga. Tak že to nebylo zas tak špatný jak se tady píše. Ale je to spíše psychologickej film než akční rubárna ve stylu Mad Mac. | |||
Autor: wlk | Odesláno: 12:52, 12.8.2011 | ID: 70cf0e | Nahlásit Vaultmasterům |
souhlasím s vincem a ramonem, u tohoto filmu jsem a do konce čekal, že by se mohlo začít něco dít, a ono nic. hodnotím 2/10 za docela ucházejcné zpracování krajiny |