.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv .. |
Je třeba poznamenat, že krom oněch $30M je na vývoj potřeba odhadem minimálně dalších $45M (původní nabídka Fallout MMO projektu počítá s rozpočtem $75M - $100). Pro srovnání, vývoj WoW stál více jak $70M, trval DÉLE než 4 roky a vývojařský tým byl složený z ostřílených vývojářů (Ultima Online, Asheron's Call, Everquest etc.)
A současný březnový stav? Interplay nemá ani 5% z požadované částky $30M, nikde nenaleznete žádné výzvy pro investory a ve vývojářském týmu se pravděpodobně nenachází nikdo, kdo by kdy dělal MMORPG...
R.I.P. again, Interplay.
P.S.: A co na to Bethesda? Co třeba Fallout MMO od ZeniMax Online, rok vydáníAutor: c-x | Odesláno: 21:35, 9.3.2009 | ID: 61409e | Nahlásit Vaultmasterům |
bah! :// | |||
Autor: Dalex | Odesláno: 06:44, 10.3.2009 | ID: 7edbee | Nahlásit Vaultmasterům |
Za tohle si ale Interplay může především sám. | |||
Autor: Kharkow | Odesláno: 06:57, 10.3.2009 | ID: 51158e | Nahlásit Vaultmasterům |
Pěkná novinka, úplně jsem na IPLY MMO podmínky zapomněl. OT: Voda plyne, neběhá :))) | |||
Autor: Sius | Odesláno: 11:53, 10.3.2009 | ID: 6f7108 | Nahlásit Vaultmasterům |
je to škoda... doufal jsem v záchranu do světa mmo, které je teď přecpané tuctovýma fantasy flákama :( | |||
Autor: smejki | Odesláno: 12:02, 10.3.2009 | ID: 7eb21a | Nahlásit Vaultmasterům |
jsem toho názoru, že MMORPG jsou na prd, zkoušel jsem kdeco, nic mě nebavilo. A prostředí na tom ledva něco změní For IPLY - http://www.youtube.com/watch?v=0ZkllM8znx4 | |||
Autor: Tom9k | Odesláno: 12:30, 10.3.2009 | ID: 7edc4e | Nahlásit Vaultmasterům |
Je to škoda, neboť hraju teďka WoW a řikal jsem si, že přejdu určtitě (nebo alespoň s největší pravděpodobností) na Fallout MMO.... tak to vypadá, že asi nic nebude Poctivé post-apo MMO aby člověk hledal marně :( | |||
Autor: smejki - Tom9k | Odesláno: 13:59, 10.3.2009 | ID: 524a86 | Nahlásit Vaultmasterům |
Když ho neudělá IPLY, uplácá ho bethesda | |||
Autor: Rappa-smejkl-Tam9k | Odesláno: 14:59, 10.3.2009 | ID: 50ee7a | Nahlásit Vaultmasterům |
A ked ho "uplaca bethesda" skonci asi ako Fallout 3(presiel som to raz a mal som dost) :D existuje kopa fantasu MMORPG ale ked chcete nejaku postapo online rpg hru skuste www.fallenearth.com este neni hotova ale vravia ze ju dokoncia ked bude hotova takze necakam ziadnu zlataninu | |||
Autor: Tom9k | Odesláno: 15:02, 10.3.2009 | ID: 41a91a | Nahlásit Vaultmasterům |
Hele lidi mám nápad, co takhle uspořádat sbírku na FO MMO? Stačí jen pár desítek milionů dolarů a je to v cajku! Kdo přispěje jako první? | |||
Autor: Sius | Odesláno: 15:58, 10.3.2009 | ID: 6f7108 | Nahlásit Vaultmasterům |
Ono pořád soudruzi z ruska mají našlápnuto dobrým směrem s fallout online a tuším začátkem léta příjde i další a snad už poslední betatest. Předchozí betatest byla bomba, akže jen odpočítávám vteřiny do dalšího, jenom si nejsem jistý, jestli tady na VŠB vůbec proběhla nějaká informace ohledně tohoto skvostu... tak i tak http://fonline.ru/news.php | |||
Autor: p-s-t | Odesláno: 16:13, 10.3.2009 | ID: 6f968e | Nahlásit Vaultmasterům |
To jste post-apo fans a neznáte? http://www.fallenearth.com/ | |||
Autor: Flaškavodpiva | Odesláno: 17:06, 10.3.2009 | ID: 430b04 | Nahlásit Vaultmasterům |
pokud se vám nelíbí F3 tak u MMORPG byste asi spáchali sebevraždu páč tam pojem "RPG" je jeden velkej výsměch a je jedno jestli by to dělalo Iply nebo ne | |||
Autor: Ratmamahatma | Odesláno: 09:03, 11.3.2009 | ID: 51d558 | Nahlásit Vaultmasterům |
No já osobně jsem opravdu rád, že se to Iply nepovedlo. Sou to žabaři a ten projekt by stál za prd (věčnej spěch kvůli lhůtě, špatný vývojáři...). Bohužel to určo nakonec stejně někdo spáchá a něco mi řiká, že to nebude zrovna přelomový MMO... takže tak leda otrava... |