.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Smejki, 2009-04-29 12:13:09, Xzone, Cenega

DLC v češtině, ofiko a v jednom balíku. Coming soon

Veškerá jednání jsou díky prošlé exkluzivitě LIVE only doplňků (zatím pouze The Pitt a Operation: Anchorage) a vytrvalé snaze Cenegy téměř u konce. Koncem června nás čeká oficiální prodej kouzelné bedničky s těmito dvěma rozporuplnými trubadůry.

Takovýto dopis rozesílá Xzone svým zákazníkům, kteří vlastní Fallouťáckou placku:

Vazeny zakazniku,
dovolujeme si vas informovat, ze byl zahajen predprodej balicku dvou pridavku k vasi hre Fallout 3 v cestine. Obsahovat bude pridavky The Pitt + Operation Anchorage, cena by mela byt 559 Kc a predobjednat muzete jiz nyni. Odhadovany datum vydani je zhruba konec cervna.
Koupit hru muzete zde: http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=2459

Samotná CENEGA pak hovoří takto:

Dvě rozšíření hry Fallout 3 (Operation Anchorage a The Pit) budou v prodeji v krabicové verzi a budou obsahovat kompletní lokalizaci, stejně tak jako původní Fallout 3. Do prodeje by se měly dostat na začátku června 2009. Předpokládaná cena je 599,- Kč - tato informace nicméně není potvrzena vydavatelem hry a bude tedy upřesněna společně s přesným datem vydání.

Dovolím si připojit vlastní názor, že tento balíček stojí tak maximálně za dvě stovky (a to žiji v realitě pražských platů, přátelé :-) ), přičemž 150 kačenek přísluší hodnotě Pittu.

Sdílet na Facebooku
Autor: ArmyboyOdesláno: 18:52, 29.4.2009ID: 6f9944Nahlásit Vaultmasterům
No, tak tomuhle už říkám solidní nabídka, plná hra + 2 datadisky za 599,- už není taková přehnaná láce, zkusím se mrknout ke svému oblíbenému prodejci a pokud ho tam uvidím a bude zhruba tak do 500,- tak už asi začnu uvažovat :-).
Autor: JaWOdesláno: 19:40, 29.4.2009ID: 60f342Nahlásit Vaultmasterům
To bude nějaká mejlka, vašnosti. V obrovské krabici najdete jen Operation Anchorage a The Pit. Základní hru si ještě k tomu budete muset koupit jaksi navíc.
Autor: BigDOdesláno: 20:04, 29.4.2009ID: 41d02eNahlásit Vaultmasterům
Pravda, pravda.
Snaží se nám vnutit jen jejich velké plugin pakly. A za těžké peníze. Osobně jsem se kdysi přemohl, obě rozšíření stáhl a litovat.
Aspoň´jsem si ušetřil těch šest stovek a hromadu vlasů.
Autor: smejkiOdesláno: 20:07, 29.4.2009ID: 70a85cNahlásit Vaultmasterům
amaroune, 599,- je jenom za ty dva datadisky! :-)
Autor: ArmyboyOdesláno: 22:04, 29.4.2009ID: 6f9944Nahlásit Vaultmasterům
Jo takhle to je, to jsem si ale pěkně naběhnul :-).
Já jako rozený optimista jsem si naivně myslel, že někdo z Cenegy konečně dostal rozum a hodil na trh hru i s datadisky za celkem reálnou cenu, pokud někdo chce JEN za 2 datadisky BEZ plné hry k tomu 600 kaček, tak na to se dá říci snad jen NASR..!
Moje chyba byla, že jsem si tu nabídku od Xzone nepřečetl až do konce, je to tam celkem jasně napsané a ještě ke všemu tučně, no jo, chybama se člověk učí :-)
A jestli mě chtějí chachaři z Cenegy dorazit úplně tak ještě můžou vydat nějakou pěknou zprávičku o tom jak jej jejich super hra hrozně kopírována a mělo by se z těma "pirátama" tvrdě zatočit.
Vůbec bych se nedivil, za ty zlodějský prachy to koupí jen blázen nebo fanatický fanda kterému reklama vygumovala mozek.
Autor: smejkiOdesláno: 22:24, 29.4.2009ID: 70a85cNahlásit Vaultmasterům
vydáno pod heslem "Šest stovek za šest hodin hraní" :rock:
Autor: ShoggotOdesláno: 01:06, 30.4.2009ID: 426f26Nahlásit Vaultmasterům
6 stovek za O:A a Pitt? Dokonalá masochistická investice.
Přidat komentář

Pravidla diskuse

• Příspěvky nesmí porušovat platný právní řád České republiky ani nabádat k jeho porušování.
  • Příspěvky nesmí obsahovat reklamu.
  • Příspěvky nesmí být přehnaně vulgární nebo primitivní.
  • Žádné příspěvky typu "První !!69".
Za porušení pravidel hrozí smazání příspěvku, permanentní BAN nebo kontaktování Policie ČR. Provozovatel si vyhrazuje právo uchovávat, zaznamenávat a v případě potřeby zveřejnit IP adresy všech přispívajících. Jakékoliv připomínky prosím pište na adresu abuse (zavináč) madbrahmin (tečka) cz.

Jak vypadá BAN na madbrahmin.cz? Spočívá v přidání Vaší IP adresy do firewallu přímo na serveru - cokoliv pod madbrahmin.cz tedy pro Vás přestane ve světě internetu existovat. Madbrahmin.cz se ve Vašem prohlížeči již nikdy nenačte.