.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv .. |
Spolu s novým DLC Point Lookout dnes vyšel i nových patch pro nejúspěšnější RPG loňského roku (fallout 3). Patch je pro hraní nového DLC vyžadován.
Patch stahujte v Šmoulinčině tajné komůrce.
Jo a jestli jsem to ještě nezmínil, tak Point Lookout vyšel opět s plným pytlem broučků (jak pro PC, tak i pro Billovu krabičku).
Autor: pete | Odesláno: 17:36, 24.6.2009 | ID: 51ff8c | Nahlásit Vaultmasterům |
"Point Lookout vyšel opět s plným pytlem broučků" aka je informacna hodnota takehoto clanku ?? | |||
Autor: Johnny Nuclear | Odesláno: 17:38, 24.6.2009 | ID: 6fbf2a | Nahlásit Vaultmasterům |
2pete naprosto životně důležitá jestli jsi si toho nevšim | |||
Autor: Kein | Odesláno: 18:36, 24.6.2009 | ID: 7fc64e | Nahlásit Vaultmasterům |
Výpovědní hodnota je asi taková, jako kdybych já koukal na kelímek s moči. | |||
Autor: Sius | Odesláno: 18:45, 24.6.2009 | ID: 6f99ae | Nahlásit Vaultmasterům |
2 Kein: To nám ovšem dává dvě alternativy. Buďto jsi za A) na nějakém druhu vyšetření a po nelehkém zápase s poklopcem u svých manšestráků ses dokázal vymanit z nepohodlného sevření. A po vykonání přerušované potřeby zkoumáš teplý obsah vyfasovaného kelímku. Nebo za B) se podobný scénář opakuje u tebe doma a v tom případě bych se raději vyvaroval detailnějších rozborů. Takže jup. Je to docela vydatná newska ;-). | |||
Autor: chekotay | Odesláno: 19:09, 24.6.2009 | ID: 6f99ae | Nahlásit Vaultmasterům |
Slovní obrat s pytlem broučků jsem nepochopil, ale holt já jsme denně ožralej, tak se asi není čemu divit, nicméně... mohla by mi to nějaká intelektuální entita objasnit? | |||
Autor: smejki | Odesláno: 19:39, 24.6.2009 | ID: 70a85c | Nahlásit Vaultmasterům |
je to opět zabugovaný...teda, že tohle nepřeložíte, to jsem se ani nenadál :-D | |||
Autor: Johnny Nuclear | Odesláno: 19:40, 24.6.2009 | ID: 6fbf2a | Nahlásit Vaultmasterům |
pytel broučků.. pytel bugů | |||
Autor: LiPo | Odesláno: 20:27, 24.6.2009 | ID: 5160f2 | Nahlásit Vaultmasterům |
Já to pochopil, ale pořád se mi tam derou ti výbušní broučci z Tacticse. Vybuchují při vzrušení, nasrání nebo znudění... :D | |||
Autor: DreamorCZ | Odesláno: 10:00, 25.6.2009 | ID: 7f4f26 | Nahlásit Vaultmasterům |
Když je tam pytel plný broučků tak by mě taky zajímalo jací to broučci jsou? Jasou to snad křupaví švábíci, hovniválové, škvoři, tyranidi, Barbara Streisandová, zergové nebo snad nějaký mutantní druh? | |||
Autor: holobit | Odesláno: 23:45, 25.6.2009 | ID: 513b6e | Nahlásit Vaultmasterům |
Po nainstalování patche 1.6 není hra schopna rozeznat uložené pozice. Setkal se s tím někdo. Na netu popisujou tuhle situaci i patchem 1.5, ale nikde není řešení problému. :(( | |||
Autor: holobit | Odesláno: 23:57, 25.6.2009 | ID: 513b6e | Nahlásit Vaultmasterům |
vyřešeno, bylo to špatnou jazykovou verzí patche. | |||
Autor: rianus | Odesláno: 17:23, 13.7.2009 | ID: 6166e6 | Nahlásit Vaultmasterům |
nevem ako je to mozne ale mne to islo aj bez toho noveho patchu |