.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv .. |
Dnes tu máme novinky z Černobylu, místa tragické jaderné nehody.
Ta první je o obřích rybách, které můžete v dnešní době v řekách kolem Černobylu nalézt. V poslední době se lidé s těmito tvory setkávají čím dál častěji a výpravy do Černobylu teď zahrnují i speciální zastávky na mostech, aby si drobečky mohli lidé vyfotit.
Svědci hlásí tři až čtyř metrové kousky. Množí se děsivé příhody podobné té, jak nebohý vojenský řidič ztratil v souboji s těmito tvory ruku. Lidé tvrdí, že bahno na dně černobylských řek je stále radioaktivní, což umožňuje rybám dosáhnout takových rozměrů.
Ta druhá ne tak bulvární zpráva v článku je o budování obří klenby nad reaktorem.
Po přečtení článku se mi mimo jiné hned vybavila známá zmutovaná ryba ze Simpsonových.
Originální článek včetně videí můžete nalézt na blogu English Russia, který informuje o zajímavostech z rusky mluvících zemí.
Autor: Rajo | Odesláno: 16:36, 3.7.2009 | ID: 60cb6a | Nahlásit Vaultmasterům |
no to je uplna zahada omg...kazdy sumec dorasta do takej velkosti pokial ma vhodne podmienky a tie ryby vo vode mohli mat tak 2-3m. | |||
Autor: JaW | Odesláno: 16:44, 3.7.2009 | ID: 430b0a | Nahlásit Vaultmasterům |
Nekaž mi novinku 8-))) Jinak sumci prý rostou jen do dvou metrů http://cs.wikipedia.org/wiki/Sumec_velk%C3%BD | |||
Autor: Johnny Nuclear | Odesláno: 16:45, 3.7.2009 | ID: 6fbf2a | Nahlásit Vaultmasterům |
a to je přesně vono, pokud se v černobylu objevý něco normálního tak to není normální :D | |||
Autor: JaW | Odesláno: 16:47, 3.7.2009 | ID: 430b0a | Nahlásit Vaultmasterům |
Tady jsem ovšem našel i dva a půlmetrové mutanty http://www.mrk.cz/nejnej.php3?iddruhu=25 Do vody mě už nikdo nedostane! 8-) | |||
Autor: Paja | Odesláno: 17:58, 3.7.2009 | ID: 5161be | Nahlásit Vaultmasterům |
Jsou to sumci, a teda nepřišlo mi že by měli 3 až 4metry. A ano, přes 2 metry se jich už chytlo dost a dá se jen předpokládat, že jak má víc než 2m tak toho sumce z vody nikdo nedostane:-D | |||
Autor: Dalex | Odesláno: 08:23, 4.7.2009 | ID: 7edbee | Nahlásit Vaultmasterům |
Jen pro pořádek je tam DIVER-potapěč ne DRIVER-řidič Ono by taky moc nedávalo smysl jak by se řidič (vyjma koupele) dostal do vody (pokud to nebyl kormidelník nebo člen posádky ponorky třídy Akula. | |||
Autor: JaW | Odesláno: 12:36, 4.7.2009 | ID: 7f9e76 | Nahlásit Vaultmasterům |
Dalex: A já sem si říkal, pro který kokot tam ten řidič lezl a on to byl potápěč 8-))). Pánové a dámy, takhle vznikají dezinformace. | |||
Autor: Armyboy | Odesláno: 21:23, 5.7.2009 | ID: 6f9944 | Nahlásit Vaultmasterům |
Tak to video je opravdu zajímavé, vidět tolik sumců na tak malé ploše je skutečně rarita ale ohledně té velikosti jsem skeptický, pokud ty "normální" ryby okolo nemají přes metr tak ti sumci určitě neměří 3 až 4 metry, mají tak max. do 2 metrů a i to bych řekl, že je moc. Zkrátka velké oči, honba za senzací a máme tady megasumce :-). A souhlasím s JaWem, do přírodní vody mě už nikdo nedostane, při představě, že by mě někdo z toho mostu mezi ty obludky strčil se mě úplně orosily brýle :-). | |||
Autor: Smortn | Odesláno: 14:47, 7.7.2009 | ID: 60cbd6 | Nahlásit Vaultmasterům |
a já viděl velrybu heč XD a né u čenobylu ale v oceánu XD ale jinak vyděli jste poslední plavky ... Lojza se naklonoval XD | |||
Autor: Taranen | Odesláno: 20:14, 25.12.2012 | ID: 60f21e | Nahlásit Vaultmasterům |
Я далекий від Чорнобиля, але я бачив коня з трьома головами |