.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv .. |
Pokud vám včerejší první ochutnávka nevypálila oči, zde je další atak na váš zrakový nerv. Autor je válečník Templářského řádu VŠB a můj známý, a proto se obávám, že jsem mu asi trošku nadržoval. Jeho dílko si žádný dlouhý komentář nezaslouží. Myšlenka je prostá, zpracování otřesné.
Autor: HT aka Sybrakos | Odesláno: 09:48, 6.11.2009 | ID: 705b08 | Nahlásit Vaultmasterům |
Hej, LinOt, hustá povídka! Hlavně ten raketomet, ten mě fakticky dostal:-D | |||
Autor: heršvec | Odesláno: 09:48, 6.11.2009 | ID: 51d8da | Nahlásit Vaultmasterům |
Ta svítivá dioda mohla být dvoubarevná... Je samozřejmě podivné, proč by si autor nálože/rozbušky přidělával práci a měnil stav diody těsně před výbuchem, když v tu chvíli je nějaká indikace čehokoliv zbytečná (= všichni potenciální svědci poletují vzduchem). Nemožné to ovšem není, lidé jsou různé. | |||
Autor: Psychotic | Odesláno: 10:43, 6.11.2009 | ID: 70a926 | Nahlásit Vaultmasterům |
Kolik, že je povídek? 23? Doufám, že alespoň 10 bude čitelných. | |||
Autor: snorkis | Odesláno: 10:59, 6.11.2009 | ID: 60576e | Nahlásit Vaultmasterům |
sakra.. jen co vylezu z nemocnice, už mě tam chcete zase poslat?? To se mi snad zdá tohleto... | |||
Autor: Sius | Odesláno: 11:30, 6.11.2009 | ID: 6f99ae | Nahlásit Vaultmasterům |
První povádka za mnou a musí říct, že "???" odstavec mě naprosto uzemnil :D. Ale na "Byla to přestřelka jak ma byt !" nemá snad nic. Hurá do druhého veledíla... | |||
Autor: Sius | Odesláno: 11:39, 6.11.2009 | ID: 6f99ae | Nahlásit Vaultmasterům |
Druhé dílko mi lehce připomělo Donnieho Darka ani né tak obsahem, jako spíš formou. Při troše snahy by z toho mohl být docela obstojný "mindfuck". | |||
Autor: Viky | Odesláno: 16:30, 6.11.2009 | ID: 426f8e | Nahlásit Vaultmasterům |
Doufám, že se hromadně zastiděli všichni, kdo nám otloukali o hlavu, že jsme příliš přísní, zlí a zaujatí.. | |||
Autor: heršvec | Odesláno: 16:46, 6.11.2009 | ID: 51d8da | Nahlásit Vaultmasterům |
Kdo jsi a kam jsi unesl(a) Viky? | |||
Autor: Ssyx | Odesláno: 16:57, 6.11.2009 | ID: 518868 | Nahlásit Vaultmasterům |
Přesně. Co má znamenat to "i"? Grammar-nazi is not amused. ;) | |||
Autor: Viky | Odesláno: 17:33, 6.11.2009 | ID: 426f8e | Nahlásit Vaultmasterům |
Následky čtení soutěžních děl. :-/ | |||
Autor: Deva | Odesláno: 18:04, 6.11.2009 | ID: 7f7696 | Nahlásit Vaultmasterům |
Bwahaha, Dgungle? Blbý den v robotě, pak stačí jedno jediné slůvko a já jsem na kusy.Děkuji autorovi za rozjasněný den. | |||
Autor: exac | Odesláno: 09:27, 7.11.2009 | ID: 7edc4e | Nahlásit Vaultmasterům |
Linotova povídka není moc česky, ale má filmovou atmosféru - popravčí četa v maskách, ozbrojenci, kterým "Jejich těžké boty kovově cvakali na zaprášeném chodníku." ... "Vběhli do místnosti ... měla obrovskou výlohu" ... "100 metrů široká silnice" . Je v ní vojenské uvažování a pořádná přestřelka ("Byla to přestřelka jak ma byt"). Jen bych nechtěl v kleku čekat na setmění. Nejlepší je popis Heřmana a závěrečné překvápko. | |||
Autor: exac | Odesláno: 09:28, 7.11.2009 | ID: 7edc4e | Nahlásit Vaultmasterům |
Povídka Vemeno - nejvíc mi zůstaly v hlavě "plesnivé dveře". Nejlepší hláškou je "za chřastění kuličkovek jsem vyběhl ven, za bránu se neodvážili" a "hosting vysává moc peněz, proto tenhle výtah nejede". Humor typu "cestou prošel něčím co bylo nejspíš něčí ho..exkrement" se mi ale nelíbí. Povídka je vtipná a tak jsem takový očekával i konec, jenže v něm si autor jen pustí net. | |||
Autor: Kharkow | Odesláno: 08:28, 10.11.2009 | ID: 6fc11c | Nahlásit Vaultmasterům |
Ne, že by mi to vadilo (popravdě vadí mi to enormně, ale jsem taktní, tak na to jdu oklikou), ale proč není hodnocení a komenty vždy, až na další straně "listu" ?!? Linota: Oproti tomu obskurnímu výměšku "První krev" dovoluje text alespoň trochu imaginace :) Vemeno: (: mě to ze dvou čtvrtin pobavilo :) |