.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv .. |
Elita národa nás vymanila z područí Císařství, elita národa uchránila češství za okupace, elita národa nás dostala do Evropské unie... elita národa spustila jadernou válku. A proto byla ustanovena skupinka skvělých bojovníků, nejlepších lidí z národa, kteří pod vedením svého duchovního i strategického vůdce brání vzniku jakýchkoliv elit. Ergh... trošku to drhne, že? A pokud ještě bydlíte ve Slezsku či v Praze, možná budete překvapení, jak se ta krajina změnila. Naštěstí je děj docela rychlý, takže většina chyb zanikne ve víru akce. Proto, a také protože se povídka odehrává u nás, známkovali jsme za 2,75.
Autor: meehail | Odesláno: 09:57, 14.11.2009 | ID: 422106 | Nahlásit Vaultmasterům |
hehe, paci sa mi cas zverejnovania sutaznych aktualok to len tak pomimo | |||
Autor: Sangwiny | Odesláno: 15:33, 14.11.2009 | ID: 8e1c3a | Nahlásit Vaultmasterům |
Ááááá, sakra kdo je kdo? Kdo je s kým? Proč je tam milion jmen?... Prostě a jednoduše: klíčové scény jsou napsány příliš hekticky, záplava jmen a několik označení pro jednu postavu je matoucí, v příběhu se snoubí hned několik logických kiksů. Jak řekli již recenzenti: Typicky Béčkové. Už mi tam k dokonalosti chyběl jen Chuck Norris :) | |||
Autor: prost | Odesláno: 16:30, 14.11.2009 | ID: 426c70 | Nahlásit Vaultmasterům |
Navrhuji opravu: Elita národa nás vymanila z područí Císařství, elita národa uchránila češství za okupace, elita národa nás dostala do Evropské unie... elita národa spustila jadernou válku. -> Elita národa nás vymanila z područí Císařství, elita národa uchránila češství za okupace, *jelita* národa nás dostala do Evropské unie... elita národa spustila jadernou válku. | |||
Autor: Carlos | Odesláno: 16:57, 14.11.2009 | ID: 6f99a6 | Nahlásit Vaultmasterům |
Díky za hodnocení, které si rozhodně vezmu k srdci. Jen bych rád pár věcí hodil na pravou míru: 1) Mě trochu udivilo uvedení - nenapsal jsem, že jadernou válku spustili Češi, to ani omylem ne. 2) Béčkovost byl záměrná - bouřka při posledním souboji na střeše hradu, navíc s vlastním bratrem - to mi přišlo jako nejklišovitější možné :-) 3) Geografie Prahy - oni to jsou původně delší příběhy (proto i více postav), které se odehrávají každý jinde a já potřeboval místo, které by si každý mohl představit. Praha mi přišla jako nejlogičtější. Nicméně mé zeměpisné znalosti (a zájem o ně) jsou chabé, stejně jako o Prahu samotnou. | |||
Autor: chekotay | Odesláno: 16:58, 14.11.2009 | ID: 70a8c6 | Nahlásit Vaultmasterům |
1) To já taky nikde nenapsal. | |||
Autor: Carlos | Odesláno: 17:10, 14.11.2009 | ID: 6f99a6 | Nahlásit Vaultmasterům |
,,elita národa spustila jadernou válku" - na základě toho, že se do té doby píše o Češích, přirozeně jsem nabyl názoru, že ,,elita národa" jsou nějací čeští hlavouni. | |||
Autor: Carlos | Odesláno: 17:16, 14.11.2009 | ID: 6f99a6 | Nahlásit Vaultmasterům |
I když ne, promiň. Teď jsem vstával :-) | |||
Autor: Kharkow | Odesláno: 21:35, 25.11.2009 | ID: 6fc11c | Nahlásit Vaultmasterům |
Přestože po přečtení první věty, kdy výrazně skřípe explicitní výraz s oslovením, jsem nabyl určitého zaujetí, v zápětí se v salvě až sadistických perverzností a brutalit vypařilo jako pára nad hrncem. Podle mne je poměrně dost čtivá, svižná a svěží v porovnání s dosavadní "konkurencí" a byla opravdu radost ji číst (do 10té strany). Výtky bych měl k občasnému hektickému popisu událostí a od deváté strany k vyloženě hloupým scénám/dialogům a celkově nezvládnutém konci, jinak začátek a prostředek super. |