.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv .. |
Dnes 25. března 2010 v 18:00 místního času proběhl dlouho očekávaný wipe 2238 serveru. Updater je podle očekávání přetížený a server na tom není o moc lépe. Každou chvíli vývojáři odhalují nové chyby a přešlapy, na které během testování za staženou oponou přehlédli. Ostatně není se čemu divit, protože si pro nás připravili opravdu slušný seznam změn a novinek, tak bez dalšího okecávání, se na něj pojďte mrknout:
Oficiální changelog
Český changelog
Ve stručnosti vypíchnu pár nejzajímavějších změn, které se udály:
- vstoupili jsme do třetího rozměru!
- přidán nespočet nových map/lokací a plno starých bylo od základu překopáno
- přidány nové úkoly a zatím neznámé auto
- přidány 3 nové základny pro hráčské frakce
- dveře se dají rozbíjet skrze explozi v těsné vzdálenosti od nich
- překopány základní mechanizmy hry (kraftění, spolubojovníci, léčení a moho dalších)
- přidány nové příkazy a užitečné vychytávky ve vzhledu
- vývojáři se začínají zaměřovat na balancování hry, ne jen její ekonomiky
Autor: Pavel | Odesláno: 21:27, 25.3.2010 | ID: 6fbec8 | Nahlásit Vaultmasterům |
hnedka zkusím se těším jak malý kluk. Hele sice se to sem nehodí ale všimli jste si že vůbec vyšlo metro 2033? už jsem to dohrál dost krátké :( ale vynikající | |||
Autor: :) | Odesláno: 09:24, 26.3.2010 | ID: 4294a8 | Nahlásit Vaultmasterům |
To: Pavel Metro 2033 je mazec :) Jinak mám dotaz....mmo moc nejsem. Fallout mám rád. Stojí to za to hrát??? A co potřebuji ke hraní atd??? | |||
Autor: smejki - Pavel | Odesláno: 09:55, 26.3.2010 | ID: 51b166 | Nahlásit Vaultmasterům |
nejsem stále rozhodnut pro koupi. Ale uvítáme tu na Metro 2033 recenzi, máš-li chuť a touhu po věčné slávě 8) | |||
Autor: Vm | Odesláno: 12:03, 26.3.2010 | ID: 41f7a4 | Nahlásit Vaultmasterům |
no te modely az tak nezapadaju, pretoze ich rychlost je upne ina, na aku su stavane, trebars taky desert stalker sa upne klze :-/ inak je to fajn | |||
Autor: Sius | Odesláno: 13:16, 26.3.2010 | ID: 602f94 | Nahlásit Vaultmasterům |
Zapadají po vzhledové stránce... rychlost je vecí balancu, takže tam se bude ještě hodně šachovat. Jinak FOnline za to určitě stojí, ale pro sólo hráče to je docela záhul ze začátku. | |||
Autor: Pavel | Odesláno: 13:47, 26.3.2010 | ID: 3351a6 | Nahlásit Vaultmasterům |
to Smejki: Recenzi jsem napsal a posílám na brahminí mail tak snad se adminům bude líbit. | |||
Autor: smejki - Pavel | Odesláno: 16:01, 26.3.2010 | ID: 513a48 | Nahlásit Vaultmasterům |
skvělé, večer se k tomu dostanu, nepředeběhne-li mne chekotay (LOL!) nebo JaW. | |||
Autor: Pavel | Odesláno: 16:11, 26.3.2010 | ID: 3351a6 | Nahlásit Vaultmasterům |
to Smejki: netřeba se obávat, poslal jsem to na smejki(a)madbrahmin.cz | |||
Autor: smejki | Odesláno: 19:15, 26.3.2010 | ID: 513b0a | Nahlásit Vaultmasterům |
bůh měj s tebou slitování | |||
Autor: Pavel | Odesláno: 19:20, 26.3.2010 | ID: 3351a6 | Nahlásit Vaultmasterům |
to Smejki: Jestli jsem odělal chybu stačí říci a přepošlu na redakce(a)madbrahmin.cz, jestli se recenze nelíbí tak se omlouvám, nejsem superman :) | |||
Autor: smejki | Odesláno: 19:59, 26.3.2010 | ID: 513b0a | Nahlásit Vaultmasterům |
ale ne, neudělal. chybí mi tu smajly z fóra, zvláště kněz a gayka, to se pak těžko vyjadřuje skrytý smysl zprávy :D | |||
Autor: Pavel | Odesláno: 20:05, 26.3.2010 | ID: 3351a6 | Nahlásit Vaultmasterům |
Ach tak :D | |||
Autor: Armyboy | Odesláno: 19:56, 30.3.2010 | ID: 6f9944 | Nahlásit Vaultmasterům |
Tak jsem také konečně okusil hratelnost a nový svět po wipu a přechodu do 2.5 D a zatím musím uznat že se to povedlo. Hra je při rozjezdu těžší, všude číhá smrt, paráda :-). Co mě dostalo je konec Junku z barelů, to mě udělalo menší skrty přes plány a je potřeba nová taktika, naštěstí je zatím u obchodníků luxusní cenový práh takže i ten pitomý Primitive Tool z 1 Flintu jde prodat za 20 zátek, takže není problém za chvíli našetřit na slušnou výstroj a výzbroj. | |||
Autor: outdoor | Odesláno: 11:15, 6.4.2010 | ID: 60a266 | Nahlásit Vaultmasterům |
tak musím říct, že nám trochu přituhlo. některé mechanizmy se zlepšily, jiné zas uhoršily, nemá smysl posuzovat co je dobré a co ne, hraju dál ikdyž hodně lidí přestalo. Jen bych byl rád, aby si vývojáři zkusily někdy zahrát od začátku. k čemu jsou questy, když je vemete jen s postavou která má ch 3 a více..... | |||
Autor: 1 | Odesláno: 13:00, 7.1.2019 | ID: 60f3ac | Nahlásit Vaultmasterům |
1 |