.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Kein
Text: Psychotic:

1. Ne, na grafice nezáleží, právě nyní hraji Jagged Alliance 2 a grafika mi nevadí. A ne, nemohl jsem se sní \"zžít\", jelikož jsem JA2 nikdy předtím nehrál. A proč mi na ní nezáleží? Protože je to výborná hra, která se nejen dobře hraje, ale také je v ní tolik propracovaných prvků...proto i přes hnusnou grafiku tuto hru bezesporu hraji. A teď pozor, vyndej ruku z kalhot a pozorně čti dále. Pokud by Jagged Alliance byla jen bezduchá střílečka a já bych se jí ze zvědavosti rozhodl hrát, tak bych té hře grafiku samozřejmě vyčítal, stejně jako ostatní nedodělané prvky, jelikož by tahra neměla čím zaujmout. viz FUCKout. navíc FUCKout navíc nese ještě drze jméno legendy a to jméno je \"FALLout\".

2. Že FUCKout nemá co nabídnout si myslí podstatné množství lidí, jenž si tuto hru také odmítli díky tomuto koupit (-toto si prosím pořádně uvědom, jelikož je to hodně důležitá část textu, dál ji rozebírat nebudu). viz ostatní weby. ANO, možná to je menší polovina (jelikož primitivních dětí je na scéně o něco více než normálních lidí), ovšem určitě to není zanedbatelné procento lidí. Kdekoliv, kde se o FUCKoutu někdo zmíní je tam většinou většina hráčů, kterým se ta hra nelíbí.

3. To tvé \"protiřečení\", jsou jenom názory mezi odpůrci FUCKoutu, jenž mají mezi sebou. Je jasné, že každy má svou vizi hry a ty se od ostatncíh pak v několika věcech liší, ovšem na jádro hry je názor těchto lidí stejný. Já bych naopak uvítal pustinu pustou, ovšem toto se týká především NPC né propracovansoti krajiny (to je to co je vyčítáno FNV - to neplést!!). A co se týká hlavní linie Falloutu 2 nebo 1 ta byla rozhodně kvalitnější, než u FUCKoutu 3 (asi tak šestkrát kvalitnější??), to že se to nelíbí například Čekotajovi, jenž hraje hry typu PTorment nebo Arcanum, je věc naprosto v jiném levelu, jelikož tyto RPG měly příběhy doslova geniální takže je nemůžeme brát jako hranici standardu.

4. ::nekotrolovaně upadl na zem a zvrací smíchy:: ...ne teď vážně... ::znova upadl a vypadá to, že jen tak hned nevstane::
Kontaktní údaje