.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Psychotic
Text: Já tahové souboje miluju, zvláště pro Jagged Alliance mám slabost, ale mám rád taky HoMM sérii nebo starou Gorky 17 (možná ani nevíš o co jde, není to zrovna AAA titul). Ale souboje ve starých Falloutech jsou pro mě nějak nemastné neslané, téměř bez jakékoli taktiky, zvláště oproti zmiňovanému JA2. Je to sice samozřejmě odlišný herní žánr, JA2 je spíš strategie, nežli RPG, ale myslím, že kdyby se nějakým modem podařilo do starého Falloutu importovat soubojový systém právě z téhle hry, zřejmě bych to hrál od rána do večera.

Jaký je vlastně tvůj postoj k Mass Effectu a Dragon Age?

Podle mě problém nenávisti zdejšího osazenstva k F3 je spíš způsoben tím skokem. Kdyby mezi F2 a F3 bylo ještě několik dalších dílů, ulehčilo by to \"náraz\" tahovka -> real time.

Jinak o prznění kultu taky vím svoje, neboj. Snad ten MGS: Rising zruší dřív, než se dostane na trh. Jen Fallout 3 nepovažuji za zpznění - zprznit univerzum jde totiž jen zavedením úplně nových pořádků (v tom univerzu, ne hratelností) nebo vyloženě špatnou hrou, která by univerzum zničila v očích hráčů, ale Fallout 3 podle mne nepřekročil ani jeden práh.
Kontaktní údaje