.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Psychotic
Text: Fonixin:
Ono v F3 už mi ty dva styly tak nějak splývají. V F3 je důraz na příběh, ale bitvy (a i některé rozhovory) jsou zjednodušené až hanba...

NeoWorm:
No prosím, že argumentovat umíš, když chceš. Ještě se zbavit urážek a budu tě považovat za inteligentního člověka.

1) Konzolisté se v podstatě jen brání. Od dob PS1 nám PCčkáři dávají najevo, že mají něco lepšího. A taky že měli. Ale teď se karta začíná obracet (tedy se spíš už obrátila) a přes to se nedokážeš(te) přenést.
2) Hry se nezjednodušují kvůli konzolistům, ale kvůli hráčům jako celek. Snižuje se jejich věk i náročnost a nepopírám, že komfort a dostupnost konzolí tyto nové hráče přitahuje spíš než PC. Pak se to jeví, jako že za to mohou konzole. Ale ono jen když si noví hráči vybírají, na čem hrát, málokdo si řekne: Hm, to bude kůl měnit grafiky, prokousávat se errory a kontrolovat optimální konfigurace, aby to pak nešlo kvůli nějaké protipirátské ochraně.
3) Na konzolích slouží tebou zmíněné tutoriály ke správnému nastavení citlivosti analogových páček, případně jejich obrácení. Vývojáři si buď mohou dát tu práci a tutoriál smazat... nebo tě s ním nechají ztratit pět vteřin. Těžká volba.
4) To jsem rád, že jsme na sebe hrdí oba.
Kontaktní údaje