.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Psychotic
Text: Templayer - tohle je už vyložená lež. V USA hrají stejně staří jako tady, přesto všichni na konzolích. NA PC už leda MMO.
NeoWorm - opět mě obviňuješ z protiřečení. Říkám to, co vždycky: F3 má: skvělý RPG systém (minimálně na konzolích, kde je FPS styl hyr vyloučen), dobrou atmosféru (jinou než Mafia), rozmanité úkoly (byť jich není moc), slušnou grafiku (na poměry open-world her své doby), rozhovory, které mají své silné i slabé chvilky, mizernou AI. První čtyři body mi ke královské zábavě stačí.

V tom výčtu špatných vlastností máš zmixované obě konzole, problém jednoho není problém druhého. A co mi řekneš k nevýhodám hraní na PC?

Btw jsem rád, že sebe i své \"kolegy\" (teď nemyslím konkrétní brahmíňany, jako spíš console-hatery) označuješ za Master Race, protože s nacisty sdílíš jeden základní názor: Celý vyspělý svět to vidí jinak, ale přesto máme pravdu my a tímto se zavazujeme všechny, co v naší ideologii nevěří, z povrchu zemského vymítit (nebo, protože nás ubývá, jen buzerovat).
Kontaktní údaje