.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Melichor
Text: Pardon, ale co je moc, to je moc:

Psychotic Odesláno: 0:00, 14.6.201
chiquita: To jsem přesně čekal. Ale já mluvím o konzolích, kde nespočívá obtížnost (ani skill v multiplayeru) v tom, jestli dám headshot za ,01s nebo 0,15, ale v kreativním krytí, taktice, opatrném postupu, předvídání akcí nepřítele...

Psychotic Odesláno: 1:01, 14.6.2010
Já tahové souboje miluju, zvláště pro Jagged Alliance mám slabost, ale mám rád taky HoMM sérii nebo starou Gorky 17 (možná ani nevíš o co jde, není to zrovna AAA titul).
---------
To se mi docela líbilo, ale pak:

Psychotic Odesláno: 17:17, 14.6.2010
NeoWorm - opět mě obviňuješ z protiřečení. Říkám to, co vždycky: F3 má: skvělý RPG systém (minimálně na konzolích, kde je FPS styl hyr vyloučen), dobrou atmosféru (jinou než Mafia), rozmanité úkoly (byť jich není moc), slušnou grafiku (na poměry open-world her své doby), rozhovory, které mají své silné i slabé chvilky, mizernou AI. První čtyři body mi ke královské zábavě stačí.
------

Teď otázka: Může tohle psát jeden a ten samý člověk? Na jedné straně se rozplývat na strategickými souboji v G17 nebo JA(preferuji 2 s Wildfire nebo v1.13) a na druhé straně milovat hru s mizernou AI jak NPC tak soubojů? V jednom momentě si libovat na strategií, logickým postupem a krytím a v dalším momentu říci, že to vlastně není potřeba a je mu milé stát uprostřed pláně a vyjebat s celou posádkou Enklávy nebo udusat SM s rotáčákem z metru ... wtf?

Ale z poslední části diskuze by možná byl vhodný poll: kolik je návštěníkům brahmíny? Ale to tu už možná bylo...
Kontaktní údaje