.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Dritzzt
Text: Tak vzhledem k tomu, že jsem právě vzdal hraní F3 i na nové konfiguraci s tím, že s hezčí grafikou to bude OK tak bojím bojím :D. Řekl jsem si, že zkusím i pár sidequestů, že to bude zábavnější, než hlavní linie. Prd. Jeden směšnější úkol za druhým.

Nejlepší moment ze hry: Rivet city, dá se tam dostat jenom přes mutantí barikádu. Jakto, že pár metrů od té barikády, nacpané po uši ozbrojenými příšerami se vklidu prochází kupčík s brahmínem, všude šíří svůj nechutný optimismus (vůbec vlastnost většíny tamních postav) a není roztřílený nacucky? WTF a demence. Fuj a hnus fialovej, tohle že má být postapo? Většína postav má naturel paničky nakupující v supermarketu a ne lidských trosek zocelených pustinou. A proč sakra stavíme čističku vody, když evidentně nikdo nedostatkem netrpí? Proč Enkláva poslouchá nějaký stupidní počítač (který mimochodem překopírovali z Tacticsu) a proč Enkláva ani Bratrsto nejsou ani trochu kůůůůůůůůůůl :D

Takže se bojím už dopředu :). Nějak Obsidianům poslední dobou nevěřím. Po těch recenzím Alpha Protocolu mám strach hrát i to.
Kontaktní údaje