.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: NeoWorm
Text: \"Obávám se, že RPG není jediný dobrý žánr na téhle planetě a ostatní žánry nehrajou jen děti (a naopak jak vidno některé děti hrajou JENOM RPG). Nepochybuju, žes dohrál RPG, o kterých jsem v životě ani neslyšel, ale rozhodně to neznamená, že bys o hrách věděl něco víc než já, je to spíš opačně.
Nemluvě o tom, že pro normálního člověka není jediná vlastnost určující kvalitu hry uvěřitelnost rozhovorů a příběhu. Ačkoli i tohle je kec, ty jen hledáš důvody, proč to označit za špatnou hru, i když není - no jo, není to izometrické - Kein zlobit!\"

Tohle je zase blábol... Opět - proč se tedy F3 vydává za RPG když není a proč chválí svoje rozhovory a příběh když jsou špatné? No a pokud si odmyslím tyhle lži a smířím se s tím co zbyvá mám mizernou střílečku což každý člověk co kdy hrál DooM musí uznat. Vlastně ne, Psychotic to neuzná protože on přesi hraje spoustu nových her které dostaly v gamezone 90% a proto jsou naprosto nejlepší.

Fakt že F3 nemá v podstatě žádné fan stránky samozřejmě nesvědčí o tom že je to špatná hra, pouze o tom že ta hra není naprosto ničím vyjímečná aby někoho pořádně zaujala. A proto lidi co pořád cpou jak je ten F3 úžasný nevidí ani sobě do huby.
Kontaktní údaje