.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Melichor
Text: Pokusím se taky něco přidat, ikdyž to k novince nepatří.

Dříve jsme tu děti, které jsem vlezli poprvé strašili FO:BOSem, ikdyž ho skoro nikdo z nás nehrál. Ti zarputilější občas i F:T. Ikdyž tam mám pocit, že panuje nevyřčené pravidlo, že když není kanonizován a prezentuje se jako strategie(a dle mého zdařilá), tak tam se kopat nebude.

Výsledkem retrospektivy je, že na F3 se nezapomene ani za deset let. Tedy pokud nevyjde pod značkou Falloutu ještě větší klubko nelogičnosti a s přehypovanějším marketingem. I za deset let tu i na NMA totiž stále najdou staromilci, ktěří tím budou stašit nově se s každým dílem příchozí. A stále budou pokoušet ukecat WindowsBox, aby rozběhal F1/2 a pořád budou strkat nováčkům pod čenich, že můžou znát sérii až od třetího dílu(protože půjde spustit i na Xboxu 1800 a PS 6).

Nepochopení a zbytečné osočování ze stran obou táborů se možná nalézá i v přístupu k Falloutí Bibli. Nováčci nedovedou pochopit, že zatímco Vault 0 a vše okolo jsme brali jen jako spin-off naší oblíbené značky a zatvrzelí fanoušci F1/2 a i hráči Fallout PnP na něj mohli zvysoka kašlat. F3 však znalcům i nováčkům podsouvá, že například Mothership Zeta by se měla dostat do Bible, protože je to \"regulérní\" součást Pustiny nebo \"teplákové\" PA. Nováčci si řeknou: ,,Super! Emzáci! Jů zímní energozbroj!\" A staří psi: ,,Heeek? ><\"

Já jen doufám, že F:NV se nestane novým strašákem a aspoň zapluje do poklidných vod jako F:T.

To část toho, co mi leží na srdci a jen směle do mě za gramatické i logické blbosti(protože po překladu nového dílu BN nemám sílu to po sobě číst) a za to, že neadresuji =).
Kontaktní údaje