.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Melichor
Text: Morty: V případě Perryho opichnutí zápěstí :o).

Musím říci, že na mě proslov Perlmana udělal větší dojem, než tomu bylo v F3. Tady je aspoň jasný nástin toho, že hlavní postava je uprostřed pořádného průseru a ne řeči okolo: Vault no one ever leaves... I ta špatně slyšitelná hudba je není jen vykrádačka F1/2.

Škoda, že nejsou vzpomenuti i další kromě pana Worfa(Dorn-Marcus), Leviho(Chuck) a Perryho. Na posledně jmenovaného se těším, jak kvůli postavě, co ztvárnil v Přátelích, tak i že má ztvárňovat jednoho ze členů legendarního Rat Packu(jehož členem byl třeba Frank Sinatra). Dannyho Treja zná asi každý navštěvník díky filmům jako je Desperado, Od soumraku do úsvitu, někteří i ze Spy Kids a jedné české reklamy a bude mluvit za již několikrát zmiňovaného ghoula Raula. Vládce Stripu namluví barman ze Star Treku Rene Auberjonois a ostříleného vůdce(spekuluji, ale vypadá to na postavu rysy podobnou Cassidymu) Kris Kristofferson známý vynálezce a baby-sitter Bladea nebo jako zavěrečný nepřítel v Odplatě.

Hlasy pokračují přes charizmatického a a mocného diktátora Cesarovi Legie Johna Domana(relativně neznámé jméno, ale nadaboval anglicky Dona v naší české Mafii a snad jen znalci ocení jeho cameo v Smrtonosné pasti 3 a oponenta Burta Reynoldse v Burn Notice) a William Sadler(zahrál si ve Shawshank Redemption a roli plukovníka v sérii Pacifik) namluví onoho robota, co nás zachrání.

Za povšimnutí ale stojí i nadaná Felicia Day(série The Guild - www.videacesky.cz/page/5?s=the+guild a její úžasně sprostý pěvecký talent v Legend of Neil - http://www.videacesky.cz/serialy/the-legend-of-neil-2x03-muzikal), která si snad roli písařky Bratrstva užije.
Kontaktní údaje