.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Melichor
Text: Kocik: Exkrementy ale nemas sbirat, ale dat si lopatu do ruky, prehodit kurzot na ikonu ruky, klepnout na vykal a pak probehne animace svihnuti lopatou. teprve pak muzes za tim. kdo ti dal lopatu a vyfasujes odmenu.

Jinak Fonline jsem miloval za casu prvni OBT. Proseni Abdulaha, aby nas vzal pres Pustinu do baze, na kterou se tehdy tvrde sporilo(ovsem diky Mayckovi o neco snaze), obdivovani Fuzziho 21 lvl u deseti altu, poklidny pokec se Siusem, Kocourem a JaWem na bazi, testovani podzemi VC se Strangerem(netusim, jestli se tam po nas nekdo podival), Wanaminguv spam na IRC a hlavne zrada Levaslayera , ktera prinesla fenomenalni braneni baze. Na to se nezapomina. Ovsem v druhe fazi se politika sveta kolem i gangu zmenila a tim se pro me jako medika stala obydlena cast Pustiny az prilis nehostinna. Takze vegetuji obvykle v horach uz asi treti-ctvrty wipe a sbiram kyticky :o).

Temihle sentimentalnimi kecy chci rici, ze Fonline pres vsechny sve chyby a nedostatky je skvela zabava, kdyz ma clovek kolem sebe zajimavou komunitu lidi.
Kontaktní údaje