.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Amaroun
Text: Asi takhle tady nejde o zadnej kontext :D ... chvily tvrdis ze je to paradni hra (bez modifikaci to ma 70% si napsal... ok to porad je nadprumerna hra).. potom tvrdis ze je to tragedie pro deti a retardovane jedince .... pozdeji ze Fo3 ma spatnou hratelnost (Hratelnost ani porovnávat nebudu, protože u Fo3 byla tragická) a jeste vypada hnusne (to uz tam moc prvku, ktery posunujou hru na nadprumernou nezbyva).

Pro jistotu tu zkopiruju ty texty.....

JaW: \"Failout 3 parádní hra určitě je (určitě ne bez modifikací, bez nich je opravdu na 70%), jen je to velmi špatný Fallout. Takže kdyby se to jmenovalo Oblivion with Guns: Postapokalyptic parody, nikdo tady neřekne ani bž. Hra jako taková se mi docela líbí (hrál jsem i Morrowind a Oblivion a všechny hry mám v originále), ale když mi někdo řekne, že je to důstojný nástupce předchozích dílů, koleduje si o pravou českou přesdržku 8-)\"

JaW: Až se mi nechce věřit, že by Psychoticovi, za to neúnavné několikaleté obhajování té tragédie pro děti a retardované jedince, někdo neplatil. Shithesda na to musí mít tajné fondy 8-)

Mozna hloubka tvych tezi je mimo moje chapani, a tak pro mne nechapajiciho by si to mohl ucelit do jednoho zaveru, co tedy pro tebe FO3 znamena.... slusne prosim ;-)



Kontaktní údaje