.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: JaW
Text: smejki - proč by mělo být divné, že si po přečtení knihy o vědě nebo první pomoci, zlepším dovednosti v tomto oboru? Nebo když si přečtu Střeleckou revue, naučím se lépe zacházet a starat se o svou zbraň? Samozřejmě, že je důležitý trénink, ale i obecné znalosti.

U těch střelných zbraní je to snad jediná kniha, která trochu \"smrdí\", protože pokud je těch knih ve hře moc a po každém přečtení se zvýší dovednosti z 30% na 100% (což je obrovský rozdíl), tak to v tomto případě absurdní je.

Stačí si přečíst popis ke knihám jako jsou Příručka první pomoci, Skautská příručka, Skripta elektroniky, Střelecká revue, Encyklopedie vědy a člověku je jasné, že je to úplně v pořádku. http://www.madbrahmin.cz/index.php?dir=fallout2/predmety&id=knihy

- ty Skill magazines jsou kravina. Když už si něco přečtu, nezapomenu to během hodiny. Ale jak už bylo řečeno, Fallout není simulátor postapo světa a jestli tuhle berlu pro hráče potřebovali vložit do hry, aby zvýšili hratelnost/snížili stres průměrného hráče, že mu něco nejde, nedá se nic dělat.

- těma perkama si asi myslel traits/rys postavy

- proč už po čtvrté po sobě dáváš ten samý obrázek do novinky?
Kontaktní údaje