.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Melichor
Text: Hlavně APA se podobá zbroji Terminátorů z Warhammeru 40k(http://warhammer40k.wikia.com/wiki/Terminator). Hlavním je neuvěřitelná odolnost vůči vnějším vlivům(ať už jde o naturogenní nebo antropogenní děje) a zvýšení fyzických možností nositele, aby ho zpětný ráz chaingunu/raketometu(Stormbolteru) v jedné ruce neposlal pět a více kroků vzad. To jde na úkor pohyblivosti a vnímání okolí. Tak jsem si to i představoval v F2.
F3 předvedl soupravu vhodnou tak na Spartakiádu a FNV sice skočil v APA o kousek blíže originálu, ale ten vosí pas mě štve. Představa odhadem 40-80 kg titanového/keramického/unobtániového hrudního pancíře přiléhajícího na 20 kg prdelní pancíř mi přijde bizardní, stejně jako chybějící rukavice a koukající PIP Boy. A to kluci z BIS/Obsidianu APA správně umí, protože v intru F2 nemají prapodivný límeček a vyvážený poměr horní/dolní trup(F2 intro, čas 2:35 http://www.youtube.com/watch?v=e3PXiV95kwA).
To, že nejde zvětšit postava nebo by se musel měnit kinetický model pro postavu, by byla hloupá výmluva. Vzpomínám si na doby, kdy chlapci z BIS/Obsidianu se srali s 2D sprity na efektivní smrt Poručíka, takže změnit v Gamebryu fyziku pro zhruba 8 modelů mi pro borce a hračičky jejich formátu nepřijde jako závažný problém.
Spíše se obávám, že je zase slyšet podobná písnička jako u KotORu II, kde je LucasArts dokopal k předčasnému vydání a nakonec jim zákazal i vydání opravného patche. U Beth se zákazů vydání oprav nebojím, ale jejich koukání pod ruku Obsidianů je z mého pohledu zcela evidentní.

Sius: PA vymazlené? Uh? Co ten gigantický ventil na zádech?
Kontaktní údaje