.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Kein
Text: Ta hra na mne působí, z toho jak je prezentovaná, doslova jako blití. Jako blití někoho kdo již dlouho neblil a tedy nešetřil na zvratcích...

Grafika je odporná, hnus, fuj, ble...Vím opakuji se. Zase. Ale opravdu dělat pecku z něčeho tak sračkoidního jako je tento \"engine\" je jako stavět automobil, který bude mít od počátku napevno zataženou ruční brzdu.

Dále mi na videích vadí jedno. Überlidé jenž mají na svědomí toto megasupr veledílo, jsou v pozadí krásné vymodelované pouště - Ve hře ji ovšem stále nevidím. Jsou nám v trailerech předhazovány screeny z NV kde se krásně protahují stíny od postav stojícíh pod krásně blikajícími nápisy - ve hře nejsou žádné dynamické stíny a blikající nápisy nehážou žádné světlo na okolní předměty... KDE JE KURVA ASPOŇ TA BLBÁ POUŠŤ? Proč nezměnili aspoň ty hnusné animace držení zbraní a chůze? Proč neupravili aspoň tu debilní fyziku? Proč gamebryo?

Jediné bezvýznamné \"+\" je, že jsem na jednom z videí spatřil cosi, co vypadá jako kukuřice, takže lidi už nežijí z brahminích hoven jak si měl hráč domyslet ve Fuck3, ale asi něco opravdu pěstují.
Další \"+\" vidím v tom, že konečně je aspoň pár screenů i s dialogy, leč nic moc rozsáhlými, ale to nebudu soudit, to se uvidí až ve hře.

Fallout New Vegas na mne zatím stále půspbí jako totální propadák a čím více o hře vím, tím více se toto tvrzení potvrzuje.Ctěl bych uvěřit tomu, že tomu tak nebude...jinak...
Kontaktní údaje