.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: smejki
Text: humor ve FNV je, ale takový jemný. koukni třeba na tohle:
http://www.madbrahmin.cz/falloutnv/screenshots/FNVprison_sign.jpg

Dále se mi velmi líbila celá vtipná historie vzniku gangu Králů a místa kde sídlí. Humor je vážně střídmý a inteligentní. Pythonvsky blbých vtipů, jimž dodává vtipnost vážnost jejich vyprávění, je tam taky dost - Viky a Vance za všechny. Úžasné je i tour de la historie de Granátníks. Není to však žádný řachanda-movie. Naopak, to, o co ve hře jde především, je smrtelně vážné.

je toho mnoho na prohledávání a na sbírání. bambule neexistují. jsou zde minimálně dvě série předmětů ke sbírání, ale žádný obří bonus z toho nemáš.

ano, nástrahy a pasti jsou. A oproti F3 jsou tam, kde mají být a jsou velmi často umně skryté, takže si řekneš:\"Co to cv...\" - BUUUUUM

ad 1 - Počasí je pouštní - horko, slunce, polojasno... a oblastní pouštní bouře
ad 2 - v zásadě ne, neexistují tam žádné explicitní zásobníky karmy. a řekl bych, že jo, můžeš dělat, co se ti zlíbí. cesty k dokončení hry jsou 4. včetně cesty nezávislého.
ad 3 - ne
ad 4 - neexistují správné odpovědi, to myslím vyplývá i mého popisu konceptu. Existuje komunikace. Jediné, čeho jsem si všiml je, že dialog loučení je vždycky dole :-)
ad 5 - nemám ten dojem.
ad 6 - ano
Kontaktní údaje