.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: JohnH
Text: smejki: koupil jsem si ceskou krabicovku... pomohl restart steamu, po kterem se zacal instalovat update a cestina pak uz sla v pohode... bez restartu ale ani ranu

jinak je to totalni parba, takhle mel vypadat Fallout 3 a starej Fallout 3 mel bejt jen datadisk za 3 kila... zapnul jsem to vo pul sesty a ted jsem to vypnul... a to jsem jen plnil ukoly v prvnim meste, ktery je super - ty farmy, studny kolem atd. To vubec v F3 nebylo a hned z prvniho mesta mam mnohem lepsi pocity z atmosfery nez v nejvetsim meste F3 Megatonu. Pak jsem se vydal na sever, ale zasveceni uz vi, ze tam cesta moc nevede, ale aspon jsem nasel nejaky zradlo, ktery se bude hodit casem. Ale doufam, ze me ten HC mod nezacne casem iritovat. Na druhou stranu, bez nej by tam bylo strasne moc veci v pustine, novych funkci atd. uplne zbytecnejch.

Co me stve je, ze knizky po precteni nepridaj body pernamentne, ale asi jen na pul hodiny casu ve hre, coz mi neprijde moc logicke. Taky me stvalo, ze klasickej napis STAND BY je zmenenej na ceskej :) ale to je drobnost. Pocity mam spickovy, asi jako jsem mel u hrani Fallout 2... a kdyz se jedna baba v prvnim meste rozpovidala o tom, co jsem jako hrac udelal ve F2 v Modocu, tak jsem jen zatlacoval nostalgickou slzu. Je to pecka.
Kontaktní údaje